Povezane vesti

Bibars Natho ostaje u Partizanu do 2025.

Bibars Natho ostaje u Partizanu do 2025.

Danas 28.02.2024
Fudbaler Partizana Bibars Natho produžio je danas ugovor sa crno-belima do leta 2025. godine. „Naravno da je za mene važno i da sam uzbuđen što ću ostati kod kuće, u mom klubu – mestu gde se osećam veoma lepo. Nadam se da ću nastaviti da… »
Zvanično! Bibars Natho ostaje igrač Partizana do 2025. godine (foto)

Zvanično! Bibars Natho ostaje igrač Partizana do 2025. godine (foto)

Hot sport 28.02.2024
Izdvojio je i neke lepe trenutke od kada nastupa za crno-bele. Izraelski fudbaler Bibars Natho danas je produžio ugovor sa ekipom Partizana do leta 2025. godine. On je u crno-bele došao 2019. godine i do sada je postigao 58 golova i zabeležio 51… »
Natho Partizanov do 2025. godine

Natho Partizanov do 2025. godine

Sport klub 28.02.2024
Dobre vesti danas dolaze iz Humske. Bibars Natho je produžio ugovor sa Partizanom do 2025. godine. Jedan od najbitnijih „šrafova“ Parnog valjka se obavezao na saradnju sa crno-belima do kraja naredne sezone, a tim povodom je istakao: „Naravno da… »
Klauzula je aktivirana: Veliki potpis pao u Humskoj (foto)

Klauzula je aktivirana: Veliki potpis pao u Humskoj (foto)

Večernje novosti 28.02.2024
IZRAELSKI fudbaler Bibars Natho produžio je ugovor sa Partizanom. M. Vukadinović On će nositi crno-beli dres do leta 2025. godine. Klub iz Humske je aktivirao klauzulu po kojoj se ugovor sjajnog veziste produžuje na dodatnih godinu dana. Ovaj… »
"Uzbuđen sam što ću ostati kod kuće" Natho produžio ugovor sa Partizanom pa se obratio navijačima - "Kada su uz nas, onda…

"Uzbuđen sam što ću ostati kod kuće" Natho produžio ugovor sa Partizanom pa se obratio navijačima - "Kada su uz nas, onda…

Kurir 28.02.2024
Fudbaler Partizana Bibras Natho produžio je danas ugovor sa crno-belima do leta 2025. godine. "Naravno da je za mene važno i da sam uzbuđen što ću ostati kod kuće, u mom klubu - mestu gde se osećam veoma lepo. Nadam se da ću nastaviti da pružam… »
Natho ne mrda iz Partizana! Crno-beli se pohvalili, Izraelac i u 38. godini u Humskoj

Natho ne mrda iz Partizana! Crno-beli se pohvalili, Izraelac i u 38. godini u Humskoj

Mondo 28.02.2024
Jedan od najboljih igrača Partizana Bibars Natho stavio paraf na novi ugovor. Jedan od najboljih igrača Partizana Bibars Natho stavio paraf na novi ugovor. Bibars Natho (36) stigao je u Partizan 2019. godine i zaljubio se u klub, tako da je danas… »

Vesti dana »