Повезане вести

Бибарс Натхо остаје у Партизану до 2025.

Бибарс Натхо остаје у Партизану до 2025.

Данас 28.02.2024
Фудбалер Партизана Бибарс Натхо продужио је данас уговор са црно-белима до лета 2025. године. „Наравно да је за мене важно и да сам узбуђен што ћу остати код куће, у мом клубу – месту где се осећам веома лепо. Надам се да ћу… »
Званично! Бибарс Натхо остаје играч Партизана до 2025. године (фото)

Званично! Бибарс Натхо остаје играч Партизана до 2025. године (фото)

Хот спорт 28.02.2024
Издвојио је и неке лепе тренутке од када наступа за црно-беле. Израелски фудбалер Бибарс Натхо данас је продужио уговор са екипом Партизана до лета 2025. године. Он је у црно-беле дошао 2019. године и до сада је постигао 58… »
Натхо Партизанов до 2025. године

Натхо Партизанов до 2025. године

Спорт клуб 28.02.2024
Добре вести данас долазе из Хумске. Бибарс Натхо је продужио уговор са Партизаном до 2025. године. Један од најбитнијих „шрафова“ Парног ваљка се обавезао на сарадњу са црно-белима до краја наредне сезоне, а тим поводом је… »
Клаузула је активирана: Велики потпис пао у Хумској (фото)

Клаузула је активирана: Велики потпис пао у Хумској (фото)

Вечерње новости 28.02.2024
ИЗРАЕЛСКИ фудбалер Бибарс Натхо продужио је уговор са Партизаном. М. Вукадиновић Он ће носити црно-бели дрес до лета 2025. године. Клуб из Хумске је активирао клаузулу по којој се уговор сјајног везисте продужује на додатних… »
Натхо не мрда из Партизана! Црно-бели се похвалили, Израелац и у 38. години у Хумској

Натхо не мрда из Партизана! Црно-бели се похвалили, Израелац и у 38. години у Хумској

Мондо 28.02.2024
Један од најбољих играча Партизана Бибарс Натхо ставио параф на нови уговор. Један од најбољих играча Партизана Бибарс Натхо ставио параф на нови уговор. Бибарс Натхо (36) стигао је у Партизан 2019. године и заљубио се у клуб… »
"Узбуђен сам што ћу остати код куће" Натхо продужио уговор са Партизаном па се обратио навијачима - "Када су уз нас, онда…

"Узбуђен сам што ћу остати код куће" Натхо продужио уговор са Партизаном па се обратио навијачима - "Када су уз нас, онда…

Курир 28.02.2024
Фудбалер Партизана Бибрас Натхо продужио је данас уговор са црно-белима до лета 2025. године. "Наравно да је за мене важно и да сам узбуђен што ћу остати код куће, у мом клубу - месту где се осећам веома лепо. Надам се да ћу… »

Вести дана »