Повезане вести

"Мама ја се смејем" Александра Николић објавила фотку бебе, па разнежила читаву нацију

"Мама ја се смејем" Александра Николић објавила фотку бебе, па разнежила читаву нацију

Курир 28.02.2024
Победница претходне сезоне Задруге, Александра Николић, броји дане до порођаја и једва чека да донесе на свет девојчицу. У прилог томе колико жељно ишчекује сусрет са наследницом сведоче њене готово свакодневне објаве на… »
Алекс Николић показала ћеркину собу, па открила како се осећа после прича да има тумор (фото)

Алекс Николић показала ћеркину собу, па открила како се осећа после прича да има тумор (фото)

Свет & Скандал 28.02.2024
Беба Алекс Николић имаће преслатку собицу Беба Алекс Николић само што није стигла на свет, а мама је с нестрпљењем очекује. А, да би већ сутра могла да оде у породилиште Алекс је показала једном фотографијом на којој се види да… »
Алекс Николић спремна за порођај: Склопила креветац, спаковала торбе: "Ја никад јача, на несрећу многих"

Алекс Николић спремна за порођај: Склопила креветац, спаковала торбе: "Ја никад јача, на несрећу многих"

Блиц 28.02.2024
Победница шесте сезоне "Задруге", Александра Николић броји ситно до порођаја, а сада је показала како теку припреме тик пред одлазак у породилиште. Неретко је у медијима говорила о одличном односу са Царем, тј. истакла је да су у… »

Вести дана »