Povezane vesti
"Mama ja se smejem" Aleksandra Nikolić objavila fotku bebe, pa raznežila čitavu naciju
Kurir 28.02.2024
Pobednica prethodne sezone Zadruge, Aleksandra Nikolić, broji dane do porođaja i jedva čeka da donese na svet devojčicu. U prilog tome koliko željno iščekuje susret sa naslednicom svedoče njene gotovo svakodnevne objave na Instagramu, a poslednjom… »
Aleks Nikolić pokazala ćerkinu sobu, pa otkrila kako se oseća posle priča da ima tumor (foto)
Svet & Skandal 28.02.2024
Beba Aleks Nikolić imaće preslatku sobicu Beba Aleks Nikolić samo što nije stigla na svet, a mama je s nestrpljenjem očekuje. A, da bi već sutra mogla da ode u porodilište Aleks je pokazala jednom fotografijom na kojoj se vidi da su sve stvari za… »
Aleks Nikolić spremna za porođaj: Sklopila krevetac, spakovala torbe: "Ja nikad jača, na nesreću mnogih"
Blic 28.02.2024
Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a sada je pokazala kako teku pripreme tik pred odlazak u porodilište. Neretko je u medijima govorila o odličnom odnosu sa Carem, tj. istakla je da su u dobrim odnosima zbog… »
Sve je spremno za porođaj! Aleks Nikolić se oglasila pred odlazak u porodilište: "Ja nikad jača, na nesreću mnogih"
Kurir 28.02.2024
Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a sada je pokazala kako teku pripreme tik pred odlazak u porodilište. Neretko je u medijima govorila o odličnom odnosu sa Carem, tj. istakla je da su u dobrim odnosima zbog… »
Vesti dana »
Savo manojlović sa lisicama na rukama Burno na Starom savskom mostu, lider Kreni-promeni priveden
Kurir pre 37 minutajoš 55 povezanih
(BLOG) Drugi dan blokade suda i tužilaštva u Novom Sadu: Neki poslanici uspeli da uđu u zgradu, nekima i pozlilo
N1 Info pre 2 minutajoš 41 povezana
Pozivao na džihad, veličao islamsku državu: Dačić: Uhapšen muškarac zbog sumnje da je podsticao na terorizam
Blic pre 37 minutajoš 35 povezanih
Uživo Rusi osvojili; Sve gori, pogođena vojna baza; Putin spreman da pregovara?; Nove mine na frontu VIDEO
B92 pre 37 minutajoš 25 povezanih