Povezane vesti
Dačić: Poseta Tuadere unaprediće naše tradicionalne prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom
Euronews 28.02.2024
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je danas dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike (CAR) Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji. "Uveren sam da će se ovom istorijskom… »
Dačić: Poseta Tuadere unaprediće prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom
RTS 28.02.2024
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike (CAR) Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. "Uveren sam da će se ovom istorijskom posetom dodatno unaprediti naši tradicionalno… »
Dačić poželeo dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike
Telegraf 28.02.2024
Fosten Aršanu Tuader boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji. "Uveren sam da će se… »
Vesti dana »

Dogovoren istorijski sastanak: Tramp otkrio tačan datum i mesto susreta sa Putinom, Kremlj potvrdio
Euronews pre 46 minutajoš 31 povezana

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 52 minutajoš 11 povezanih

Srbin pao nakon velike drame: Kecmanović eliminisan od 82. igrača planete
Večernje novosti pre 27 minutajoš 14 povezanih