Povezane vesti

Dačić: Poseta Tuadere unaprediće prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom

Dačić: Poseta Tuadere unaprediće prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom

RTS 28.02.2024
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike (CAR) Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. "Uveren sam da će se ovom istorijskom posetom dodatno unaprediti naši… »
Dačić: Poseta Tuadere unaprediće naše tradicionalne prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom

Dačić: Poseta Tuadere unaprediće naše tradicionalne prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom

Euronews 28.02.2024
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je danas dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike (CAR) Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji. "Uveren sam da će se ovom… »
Dačić poželeo dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike

Dačić poželeo dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike

Telegraf 28.02.2024
Fosten Aršanu Tuader boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji. "Uveren sam da… »

Vesti dana »