Povezane vesti
Dačić: Poseta Tuadere unaprediće naše tradicionalne prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom
Euronews 28.02.2024
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je danas dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike (CAR) Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji. "Uveren sam da će se ovom istorijskom… »
Dačić: Poseta Tuadere unaprediće prijateljske ondose sa Centralnoafričkom Republikom
RTS 28.02.2024
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike (CAR) Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. "Uveren sam da će se ovom istorijskom posetom dodatno unaprediti naši tradicionalno… »
Dačić poželeo dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike
Telegraf 28.02.2024
Fosten Aršanu Tuader boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Centralnoafričke Republike Fostenu Aršanžu Tuaderu, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji. "Uveren sam da će se… »
Vesti dana »
Pogledajte šta je Gober radio Jokiću: "Ušao mu je u glavu, ovo je katastrofa"
Mondo pre 31 minutajoš 45 povezanih
Tramp: Iran smo potpuno vojno porazili; Teheran: Naše jedinstvo razbilo neprijateljske planove
RTS pre 1 minutjoš 14 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Krit: Treslo se celo ostrvo, ljudi u panici istrčali iz kuća
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za Sremsku Mitrovicu: Sunčano do 23°C, početkom nedelje stiže kiša
Ozon pre 2 satajoš 9 povezanih
Povratak srpskih mirovnjaka iz Libana, ministar Gašić ih dočekao na aerodromu u Nišu
N1 Info pre 45 minutajoš 5 povezanih