Povezane vesti
Bilčik: Pročitao sam ključne delove izveštaja ODIHR-a, nema većih iznenađenja
Politika 28.02.2024
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas da je pročitao ključne delove izveštaja ODIHR-a o prošlogodišnjim izborima u Srbiji i dodao da nema većih iznenađenja. „Moramo pažljivo da ga proučimo. To je dugačak… »
RTV 28.02.2024
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas da je pročitao ključne delove izveštaja ODIHR-a o prošlogodišnjim izborima u Srbiji i dodao da nema većih iznenađenja. "Moramo pažljivo da ga proučimo. To je… »
Euronews 28.02.2024
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas da je pročitao ključne delove izveštaja ODIHR-a o prošlogodišnjim izborima u Srbiji i dodao da nema većih iznenađenja. "Moramo pažljivo da ga proučimo. To je dugačak… »
Vesti dana »
Prekinuta rasprava o izmenama zakona u Nišu gde je prisustvovala Slavica Đukić Dejanović pošto su studenti ušli u salu
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Pravda pre 7 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih