Povezane vesti
"Na moju štetu": Provokativna Hrvatica se oglasila posle ispadanja sa beovizije: "Rasplakala sam se, dobrota se teško…
Blic 28.02.2024
Atraktivna Hrvatica Martina Vrbos, oko koje se digla velika prašina prethodnih nedelja, sinoć nije uspela da se plasira u finale "Pesme za Evroviziju 2024". Martina se na sceni pojavila u veoma slobodnom izdanju, te sa dve igračice izvela numeru "Da me… »
Radila je kao striptizeta, a sinoć se pojavila na "pesmi evrovizije": Hrvatska pevačica kuburila sa viškom kilograma, ovako…
Blic 28.02.2024
Prvo polufinale "Pesme za Evroviziju" održalo se sinoć, te su se 14 kompozicija predstavile, dok će se drugo polufinale održati 29. februara. Hrvatska pevačica predstavila se pesmom "Da me voliš", ali nije uspela a se plasira u finale. Martina je za… »
Vesti dana »

Angelina Topić četvrta na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku uvis
Ozon pre 48 minutajoš 16 povezanih

Brutalan napad na Kijev i druge ukrajinske gradove! Ima mrtvih i ranjenih! Zgrade i kuće u plamenu! Hitno se oglasio Kličko! Zaporožje gađano 335 puta za 24h!
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Nesreća kod Pančevačkog mosta: Hitna pomoć pronašla mladića sa opekotinama
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 10 satijoš 4 povezane