Повезане вести

Трагедија: Позната певачица (31) умрла након борбе са раком (фото)

Трагедија: Позната певачица (31) умрла након борбе са раком (фото)

Вечерње новости 29.02.2024
ВЛАСНИЦА хита "Данце иоу оутта ми хеад" Кет Џенис умрла је у 31. години. Фото: Пиксабаи Певачица, чије је право име Кетрин Ипсан, изгубила је битку са раком, саопштила је њена породица прошле ноћи. - Вечно смо захвални на… »
Певачица умрла од рака у 31. Години На самрти покушавала новчано да обезбеди сина (7)

Певачица умрла од рака у 31. Години На самрти покушавала новчано да обезбеди сина (7)

Мондо 29.02.2024
Музичарка Кет Џенис је преминула у среду, од рака костију. Имала је 31 годину. Најпознатија је по песми "Данце Иоу Оутта Ми Хеад" која је у јануару постала популарна на ТикТоку. Музичарка Кет Џенис је преминула у среду, од рака… »
Певачица умрла од рака у 31.: Години Опроштајну песму посветила сину (7) и њоме хтела да оствари своју последњу жељу…

Певачица умрла од рака у 31.: Години Опроштајну песму посветила сину (7) и њоме хтела да оствари своју последњу жељу…

Блиц 29.02.2024
Рођаци певачице Кет Џенис, најпознатије по песми "Данце иоу оутта ми хеад", објавили су да је она јутрос умрла од рака. У изјави објављеној на Инстаграму, вољени 31-годишње музичарке открили су да је преминула у свом дому из… »

Вести дана »