Povezane vesti
„Vlast htela drugima da pokaže da će proći kao Novica“: Vasović o hapšenju Antića
Novi magazin 29.02.2024
Vlast je hapšenjem predsednika Vojnog sindikata Novice Antića malo htela drugima da pokaže da će proći kao on, ali malo i njemu da kažu da prikoči, izjavio je za N1 novinar i kolumnista novina "Nova" Milenko Vasović. „Kad sam dolazio video sam vest – to… »
„Vlast htela drugima da pokaže da će proći kao Novica“: Vasović o hapšenju Antića
N1 Info 29.02.2024
Vlast je hapšenjem predsednika Vojnog sindikata Novice Antića malo htela drugima da pokaže da će proći kao on, ali malo i njemu da kažu da prikoči, izjavio je za N1 novinar i kolumnista novina "Nova" Milenko Vasović. „Kad sam dolazio video sam vest – to… »
Vesti dana »

Železnička nesreća u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg sa najmanje četiri poginula i preko 30 povređenih
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum u Škotskoj sa carinama i investicijama, Japan sklopio trgovinski dogovor sa SAD
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih

Ženi izgorela kuća do temelja, vatrogasci priključeni na kiseonik u ovom delu Srbije dežura se čitavu noć
Alo pre 1 satjoš 71 povezana

EU i SAD se dogovrile oko carina - šta je sve EU obećala Trumpu
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 21 povezana