Повезане вести
Циркус навлачења већине у скупштини Београда, продужеци 48 сати?
Нова 29.02.2024
Дан пред седницу у којој је требало да значи расплет београдских избора донедавна градска власт не жели да открива карте, т.ј. да потврди да ли је потребна већина обезбеђена уз помоћ пребега са листе "Ми - глас из народа"… »
Београд између нове власти и нових избора - Емисија" Директно са Мињом Милетић" о политичкој будућности престонице
Еуроневс 29.02.2024
Нова власт или нова шетња до гласачких кутија – и даље није јасно чему су Београђани ближи? Наиме, конститутивна седница Скупштине града Београда, која је 19. фебруара одложена због недостатка кворума, заказана је за сутра али… »
Фото-финиш у Београду: Већина СПС-СНС плус фракција Несторовића могућа и реална! Две опције и даље у игри, трећа потпуно…
Курир 29.02.2024
Две крупне ствари су се десиле од када је Српска напредна странка, незадовољна легитимитетом окупљене већине, одложила разрешење дилеме да ли формирати већину у Београду или ићи на нове изборе. Прво се распао покрет Ми - глас… »
Фила: Ако на конститутивној седници будем сам - иде се на изборе
Инсајдер 29.02.2024
Најстарији одборник и председавајући градског парламента Тома Фила изјавио да ако сутра дође сам на конститутивну седницу то значи да се иде на нове изборе. Конститутивна седница Скупштине града Београда , која је 19. фебруара… »
Сутра конститутивна седница Скупштине града Београда, исход и деље неизвестан
Еуроневс 29.02.2024
Конститутивна седница Скупштине града Београда, која је 19. фебруара одложена због недостатка кворума, заказана је за сутра, али је и даље неизвесно како ће се одвијати и да ли ће бити постигнут договор о формирању градске… »
Сутра конститутивна седница Скупштине града
Телеграф 29.02.2024
На дневном реду је и постављење секретара и заменика секретара, као и Предлог решења о избору чланова административно-мандатне комисије Скупштине града. Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић заказао је… »
Шест датума који "кроје" Београд: Први је већ на вратима, а "судбоносни" би могао да буде тек за шест месеци
Блиц 29.02.2024
Шест важних датума - сваки од њих може да одреди судбину Београда, и сваки се тиче расплета ситуације око формирања власти након децембарских избора. У оптицају су три сценарија које бисмо већ сутра могли да гледамо: да се иде… »
Нови дан: Скупштина Београда – конституисање или избори?
Н1 Инфо 29.02.2024
"Ако се сви појаве у сали 1. марта, то ће бити знак да је договор постигнут, а ако дођем сам - ићи ће се на нове изборе", рекао је Тома Фила, најстарији одборник у овом сазиву градског парламента. Шта стоји иза неизвесности… »
Ко ће расписати изборе у Београду ако не буде изабран председник Народне скупштине?
Данас 29.02.2024
Изборе у Београду нема ко да распише за 21. или 28. април, како најављује бивши председник СНС Александар Вучић, ако Народна скупштина до 7. и 14. марта не изабере новог председника републичког парламента. Све друге опције које… »
Брнабић: Ја сам за формирање већине у Београду јер постоји легитимитет
Нова 29.02.2024
Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је данас да се залаже за то да Српска напредна странка (СНС) формира власт у Београду, а не за нове изборе у престоници. „Ја сам за формирање већине, јер постоји легитимитет. Људи су… »
Брнабић: Нисам за нове изборе у Београду већ да СНС формира власт
Н1 Инфо 29.02.2024
Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је да се залаже за то да Српска напредна странка (СНС) формира власт у Београду, а не за нове изборе у престоници."Ја сам за формирање већине, јер постоји легитимитет. Људи су уморни од… »
Недељник 29.02.2024
(Бета) – Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је данас да се залаже за то да Српска напредна странка (СНС) формира власт у Београду, а не за нове изборе у престоници. „Ја сам за формирање већине, јер постоји легитимитет. Људи… »
Радио сто плус 29.02.2024
“Ја сам за формирање већине, јер постоји легитимитет. Људи су уморни од избора. Прилично сам сигурна да бисмо имали још више гласова и након тих нових избора бисмо ми формирали већину, а изгубили бисмо време. Има много ствари… »
Шапић обишао радове: Ево када ће заблистати нови Трг Николе Пашића (фото)
Вечерње новости 29.02.2024
ПРЕДСЕДНИК Привременог органа Београда Александар Шапић обишао је данас радове на реконструкцији Трга Николе Пашића. Фото: Град Београд Он је подсетио да је реконструкција најављена пре неколико месеци, као и да ће коштати 584… »
Ана Брнабић уочи сутрашње седнице Скупштине града: Нисам за нове изборе у Београду већ да СНС формира власт
Данас 29.02.2024
Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је данас да се залаже за то да Српска напредна странка формира власт у Београду, а не за нове изборе у престоници.“Ја сам за формирање већине, јер постоји легитимитет. Људи су уморни од… »
Шапић посетио радове на тргу Николе Пашића: Град се труди да ради најбоље што може у датим околностима
Телеграф 29.02.2024
Споменик Николи Пашићу ће такође бити третиран на прави начин. Председник Привременог органа Београда Алексндар Шапић обишао је данас радове на реконструкцији Трга Николе Пашића. Он је подсетио да је реконструкција најављена пре… »
Шапић: Нова фонтана на Тргу Николе Пашића биће по узору на стару
Бета 29.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је данас, током обиласка радова на Тргу Николе Пашића, да ће досадашња фонтана бити срушена, а да ће уместо ње бити изграђена нова по узору на ону која се на… »
"Одлука до 3.: Марта" Шапић: Нисам међу онима који врше притисак на Вучића да се формира власт у Београду
Блиц 29.02.2024
Председник привременог органа Београда Александар Шапић рекао је данас да није међу онима из Српске напредне странке (СНС) који врше притисак на председника Србије Александра Вучића да се формира већина у Београду. Шапић је… »
Шапић: На Тргу Николе Пашића биће враћен изглед фонтане који је био до 1984. године
Н1 Инфо 29.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је током обиласка радова на Тргу Николе Пашића, да ће досадашња фонтана бити срушена, а да ће уместо ње бити изграђена нова по узору на ону која се на том… »
Тома Фила: Ако сутра дођем сам на седницу Скупштине Београда, то ће значити да се иде на нове изборе
Недељник 29.02.2024
Одборник Социјалистичке партије Србије у Скупштини града Београда и најстарији одборник у овом сазиву градског парламента Тома Фила изјавио је за „Блиц“ да ако сутра дође сам на конститутивну седницу, која је прекинута 19… »
Шапић: Нова фонтана на Тргу Николе Пашића биће по узору на стару
Радио сто плус 29.02.2024
“Биће фонтана онаква каква је била изворно, када се радила од 1953. до 1984. године када је реконструисана”, рекао је Шапић новинарима. Упитан о томе што део грађана Београда сматра да је досадашња фонтана била један од симбола… »
Шапић се огласио пред нову седницу Скупштине града: Не притискам Вучића, одлука о Београду до 3. марта
Нова 29.02.2024
Председник привременог органа Београда Александар Шапић рекао је да није међу онима из Српске напредне странке који врше притисак на председника Републике Србије Александра Вучића да се формира београдска већина са двоје… »
Седница Скупштине града заказана је за сутра у 10 сати! Ево који познати спортисти су кандидати за одборнике градског…
Курир 29.02.2024
Нова конститутивна седница Скупштине града Београда заказана је за сутра у 10 часова, а осим Александра Шапића, прослављеног ватерполисте и доскорашњег градоначелника Београда, у одборничким клупама требало би да се нађе још… »
Шапић: Нисам међу онима који врше притисак на Вучића да се формира власт у Београду
Еуроневс 29.02.2024
Председник привременог органа Београда Александар Шапић рекао је данас да није међу онима из Српске напредне странке који врше притисак на председника Србије Александра Вучића да се формира већина у Београду. Шапић је… »
Шапић о превозу: Хоћемо 300 аутобуса, 50 и више трамваја, троле, али то је тешко у стању Привременог органа
Телеграф 29.02.2024
Неке линије нису мењане по 30-40 година. Путници од јуче у апликацији Гугл Мапе могу да прате уживо кретање возила јавног превоза, уведене су нове приградске линије до Аеродрома и Лазаревца, а у плану је и куповина нових… »
Шапић: Не вршим притисак на Вучевића и Вучића, све ће бити завршено до 3. марта
Инсајдер 29.02.2024
Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић изјавио је да је конститутивна седница Скупштине града заказана за петак, 1. март, али није желео да потврди да ли Српска напредна странка (СНС), чији је члан, има… »
Шапић: Сви детаљи око Скупштине Београда сутра, све ће бити завршено до 3. марта
Бета 29.02.2024
Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић изјавио је данас да је конститутивна седница Скупштине града заказана сутра за 10 сати, али није желео да потврди да ли Српска напредна странка (СНС), чији је члан… »
Шапић: Сви детаљи око Скупштине Београда сутра, све ће бити завршено до 3. марта
НИН 29.02.2024
Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић изјавио је данас да је конститутивна седница Скупштине града заказана сутра за 10 сати, али није желео да потврди да ли Српска напредна странка, чији је члан, има… »
"Не вршим притисак на Вучића, одлука до 3. Марта" Александар Шапић о седници Скупштине Београда
Мондо 29.02.2024
Председник привременог органа Београда Александар Шапић коментарисао је најављену Скупштину Београда. Председник привременог органа Београда Александар Шапић коментарисао је најављену Скупштину Београда. Председник привременог… »
Фила: Ако сутра дођем сам на конститутивну седницу Скупштине града Београда, иде се на нове изборе
НИН 29.02.2024
Одборник Социјалистичке партије Србије у Скупштини града Београда и најстарији одборник у овом сазиву градског парламента Тома Фила изјавио је за "Блиц" да ако сутра дође сам на конститутивну седницу, која је прекинута 19… »
Тома Фила: Ако сутра дођем сам на седницу значи биће избора
Н1 Инфо 29.02.2024
Одборник Социјалистичке партије Србије у Скупштини града Београда и најстарији одборник у овом сазиву градског парламента Тома Фила изјавио је за "Блиц" да ако сутра дође сам на конститутивну седницу, која је прекинута 19… »
Отклоњена дилема о одржавању седнице скупштине Града! Александар Шапић појаснио шта се очекује сутра
Курир 29.02.2024
Скупштине града заказана је сутра за 10 сати, а ја ћу се обратити око 9.45 сати, рекао је данас Александар Шапић, председник Привременог органа Града Београда, приликом обиласка радова на Тргу Николе Пашића. - Тада ћу вам дати… »
Тома Фила: Ако сутра дођем сам на седницу Скупштине Београда, то ће значити да се иде на нове изборе
Данас 29.02.2024
Одборник Социјалистичке партије Србије у Скупштини града Београда и најстарији одборник у овом сазиву градског парламента Тома Фила изјавио је за „Блиц“ да ако сутра дође сам на конститутивну седницу, која је прекинута 19… »
Тома Фила: Ако сутра дођем сам на седницу значи биће избора
Правда 29.02.2024
Петак као "дан Д" за Београд: Хоћемо ли коначно сазнати да ли добијамо градску власт или ускоро идемо на биралишта?
Еуроневс 29.02.2024
На конститутивну седницу Скупштине града Београда чекало се више од два месеца, а тог 19. фебруара, завшена је малтене и пре него што је почела. Због недостатка кворума, односно због тога што се нису на седници појавили одборници… »
Да ли је извештај о изборима пореметио планове напредњака о изборима у Београду?
Данас 28.02.2024
Извештај о изборима мисије ОДИХР, чини се да је променио планове напредњака о изборима у Београду. У ком правцу ће ићи, требало би да буде познато најкасније до 3. марта јер тада истиче рок за конституисање Скупштине града… »
Вести дана »
Опрез, не види се прст пред оком, у овом делу Србије густа магла, видљивост испод 100 метара: Огласио се РХМЗ
Телеграф пре 11 минутајош 14 повезаних
Преминула једна рањена жена, другој се лекари боре за живот. Починилац злочина у Међимурју и даље у бекству
Ало пре 12 минутајош 8 повезаних
Рекламна агенција сувласник Београдске аутобуске станице: Фирма Игора Жежеља трећи акционар
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана
Хитна помоћ: Мушкарац погинуо на железничкој станици у Земуну када је на њега налетео воз
Данас пре 17 минутајош 13 повезаних
Пентагон: Четири особе погинуле у нападу на брод код обалних вода Латинске Америке
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних