Povezane vesti
On je najmlađi farmer u Srbiji: Zoran iz Ježevice ima samo 16 godina ali je dečak za primer, sam kupio svoje životinje i…
RINA 29.02.2024
On je najmlađi farmer u Srbiji: Zoran iz Ježevice ima samo 16 godina ali je dečak za primer, sam kupio svoje životinje i brine o njima a vreme na internetu provodi samo kad je crveno slovo (FOTO) Čačak - Dečak koji na najbolji način pokazuje da… »
Zoran iz Ježevice najmlađi domaćin: Osnovao svoju farmu, a vreme na internetu provodi samo kad je crveno slovo
Telegraf 29.02.2024
On svoju budućnost vidi na selu. Dečak koji na najbolji način pokazuje da još uvek u Srbiji i te kako ima omladinaca koji nisu pali pod uticaj savremenih trendova i društvenih mreža živi u čačanksom selu Ježevica i zove se Zoran Knežević. Pre… »
On je najmlađi farmer u Srbiji: Zoran iz Ježevice ima samo 16 godina ali je dečak za primer: Sam kupio svoje životinje i…
Blic 29.02.2024
Dečak koji na najbolji način pokazuje da još uvek u Srbiji i te kako ima omladinaca koji nisu pali pod uticaj savremenih trendova i društvenih mreža živi u čačanksom selu Ježevica i zove se Zoran Knežević. Pre nekoliko godina nabavio je svoje… »
Zoran je najmlađi farmer u Srbiji: Svoju budućnost vidim na selu! Sve je počelo sa pačićima, a sada ima još neke želje…
Kurir 29.02.2024
Dečak koji na najbolji način pokazuje da još uvek u Srbiji i te kako ima omladinaca koji nisu pali pod uticaj savremenih trendova i društvenih mreža živi u čačanskom selu Ježevica i zove se Zoran Knežević. Pre nekoliko godina nabavio je svoje… »
Šesnaestogodišnji dečak iz Ježevice sam osnovao farmu - počeo sa nekoliko pačića, a danas ima deset vrsta raznovrsnih…
Glas Zapadne Srbije 29.02.2024
Čačak - Zoran Knežević je šesnaestogodišnji dečak iz čačanskog sela Ježevice u podnožju planine Jelice koji jednog jula pre nekoliko godina nabavio prve životinje i od dečije igre osnovao svoju malu, ali punu I raznovrsnu farmu. „Moje prve… »
Vesti dana »
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke: „Odgovorni za atmosferu linča“
N1 Info pre 5 satijoš 14 povezanih