Povezane vesti
"Moja deca mene odgajaju i uče da budem najbolja" Martina o majčinstvu i svojim pačićima: Ne želim da izgubim sebe
Kurir 29.02.2024
Martina Vrbos gostovala je u emisiji " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i govorila o svom životu potpuno iskreno i bez zadrške. Otkrila je deo detinjstva, odrastanja, majčinstva i dopustila da je publika upozna u pravom svetlu… »
Martina Vrbos podigla glas, a ovo je pozadina komentara o teya dori i breskvici: "Pametnom dosta da zna šta sam htela da kažem"…
Kurir 29.02.2024
Martina Vrbos u emisiji " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavila je sebe u pravom svetlu u otkrila kakva je iza kamera i u svoja četiri zida. Govorila je o svom životu, detinjstvu, umetnosti ali i prašini koju je podigla… »
Ćerka sam Hrvatske majke, rodila sam dvoje srpske dece: Martinu u Hrvatskoj zovu srbos, a kolege je ne podržavaju
Mondo 29.02.2024
Martina Vrbos o poreklu, odnosima Srbije i Hrvatske i "urlanju uz Rastu pred diplomatama"! Martina Vrbos o poreklu, odnosima Srbije i Hrvatske i "urlanju uz Rastu pred diplomatama"! Pevačica Martina Vrbos gostovala je u emisiji "Nije sve tako crno"… »
Vesti dana »
Tramp evakuisan: Šta znamo o pucnjavi tokom godišnje večere za izveštače iz Bele kuće
BBC News pre 51 minutajoš 52 povezane
"Ne, ne žalim!" Zagrmeo Nikola Jokić nakon poraza Denvera
Večernje novosti pre 40 minutajoš 73 povezane
Zelenski o godišnjici katastrofe u Černobilju: Rusija ponovo dovodi svet na ivicu nuklearne nesreće
Insajder pre 25 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 6 minutajoš 18 povezanih