Повезане вести

Пол Погба суспендован на четири године због коришћења допинга

Пол Погба суспендован на четири године због коришћења допинга

Политика 29.02.2024
Француски фудбалер насумично је тестиран после утакмице Јувентуса и Удинезеа. Фудбалер Јувентуса Француз Пол Погба суспендован је на четири године због коришћења допинга, преноси данас Ројтерс. Италијански антидопинг трибунал… »
Шокиран сам, тужан и сломљен, жалићу се! Погба се јавио после суспензије и допинг скандала: Све ми је одузето

Шокиран сам, тужан и сломљен, жалићу се! Погба се јавио после суспензије и допинг скандала: Све ми је одузето

Мондо 29.02.2024
Пол Погба ће се жалити на четворогодишњу суспензију. Пол Погба ће се жалити на четворогодишњу суспензију. Пол Погба (30) најавио је жалбу на четворогодишњу суспензију због допинг скандала. Пао је на допинг-тесту 20. августа… »
Погба најавио жалбу на четворогодишњу забрану фудбала: "Шокиран сам!"

Погба најавио жалбу на четворогодишњу забрану фудбала: "Шокиран сам!"

Спортске.нет 29.02.2024
Француски фудбалер Пол Погба најавио је данас да ће се жалити Суду за спорску арбитражу (ЦАС) у Лозани на четворогодишњу суспензију, поновио је да никада није користио недозвољене супстанце и да ће испричати читаву причу када… »
Погба: ‘Уверен сам да је пресуда неправедна!’

Погба: ‘Уверен сам да је пресуда неправедна!’

Хот спорт 29.02.2024
‘Сломљено ми је срце јер све што сам градио током професионалне каријере ми је одузето.’ Фудбалер Јувентуса, Пол Погба суспендован је на четири године због допинга, пошто је прихваћен захтев антидопинг тужилавштва. Он је након… »
Погба ће поднети жалбу суду: Одузето ми је све што сам изградио у професионалној каријери

Погба ће поднети жалбу суду: Одузето ми је све што сам изградио у професионалној каријери

Дневник 29.02.2024
ТОРИНО: Француски фудбалер Пол Погба демантовао је да је свесно или намерно користио допинг и најавио жалбу на одлуку Италијанског антидопинг трибунала (НАДО), који је раније данас суспендовао играча Јувентуса на четири године… »
Влаховићева порука одјекује: Душан се огласио након суспензије Пола Погбе

Влаховићева порука одјекује: Душан се огласио након суспензије Пола Погбе

Вечерње новости 29.02.2024
ФРАНЦКУСКИ везиста Пол Погба суспендован је на четири године због допинга, а након целог скандала огласио се и Душан Влаховић. ФОТО: Тањуг/АП Након што се испоставило да је Француз позитиван на допинг тесту након меча Јувентус -… »
Огласио се пол Погба: Француски фудбалер не иде без борбе, ово је његова последња нада

Огласио се пол Погба: Француски фудбалер не иде без борбе, ово је његова последња нада

Пол Погба, славни француски фудбалер и првак света с "петловима" 2018. године, који је суспендован на четири године због допинга, поднеће жалбу на ову одлуку. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Алессандро Ди Марцо - Наравно да ће се жалити – преносе… »
Огласио се Погба након жестоке казне: „Тек ћу открити целу причу“, Влаховић му моментално послао јаку поруку

Огласио се Погба након жестоке казне: „Тек ћу открити целу причу“, Влаховић му моментално послао јаку поруку

Нова 29.02.2024
Пол Погба, репрезентативац Француске и фудбалер Јувентуса, кажњен је на четири године забране бављења фудбалом због допинга, а недуго по добијању информације о казни Француз се огласио поруком. „Сазнао сам од Националног… »
Погби суспензија на 4 године: Нисам се допинговао, жалићу се

Погби суспензија на 4 године: Нисам се допинговао, жалићу се

Спорт клуб 29.02.2024
Фудбалер Јувентуса Пол Погба санкционисан је због позитивног допинг теста суспензијом у трајању од четири године, сазнаје италијанска "Република". У септембру је објављено да је Погба био позитиван на тестостерон после утакмице… »
Пол Погба због допинга суспендован на четири године

Пол Погба због допинга суспендован на четири године

Еуроневс 29.02.2024
Фудбалер Јувентуса Француз Пол Погба суспендован је на четири године због коришћења допинга, преноси данас Ројтерс. Италијански антидопинг трибунал (НАДО) суспендовао је играча Јувентуса на четири године на захтев тужиоца… »
Брутална казна за светског шампиона, Влаховићев саиграч можда више неће играти фудбал

Брутална казна за светског шампиона, Влаховићев саиграч можда више неће играти фудбал

Нова 29.02.2024
Пол Погба, репрезентативац Француске и саиграч Душана Влаховића у Јувентусу, суспендован је на четири године због допинга. Ту информацију потврдио је и чувени италијански новинар Фабрицио Романо. Дрогба је 11. септембра 2023… »
Погби потврђена жестока казна због допинга!

Погби потврђена жестока казна због допинга!

Спортске.нет 29.02.2024
Везиста Јувентуса и француске репрезентације Пол Погба суспендован је на четири године због допинга, преносе данас италијански медији. Ову одлуку донео је италијански антидопинг трибунал, а неколико извора у Италији, укључујући… »
Четири године без фудбала због допинга: Да ли тестостерон свира крај каријере Пола Погбе?

Четири године без фудбала због допинга: Да ли тестостерон свира крај каријере Пола Погбе?

Данас 29.02.2024
Француски фудбалски интернационалац Пол Погба (30) има с италијанским великаном Јувентусом уговор до јуна 2026, али у следеће четири године неће моћи да игра. Добио је дугу дисквалификацију из фудбала због допинга, управо онолико… »
Да ли је ово крај каријере за погбу?: Четворогодишња суспензија за Француза!

Да ли је ово крај каријере за погбу?: Четворогодишња суспензија за Француза!

Хот спорт 29.02.2024
Тежак ударац. Фудбалер Јувентуса, Пол Погба суспендован је на четири године због допинга, пошто је прихваћен захтеб антидопинг тужилавштва, преноси италијански ‘Тутоспорт’. Он је након утамице против Удинезеа 20. августа био… »
Тресе се фудбал! Чувени фудбалер и шампион света избачен на 4 године због допинга!

Тресе се фудбал! Чувени фудбалер и шампион света избачен на 4 године због допинга!

Курир 29.02.2024
Француски репрезентативац, Пол Погба, суспендован је на четири године због допинга. Ово би врло лако могао да значи и крај каријере за прослављеног фудбалера који ће 15. марта прославити 31. рођендан. Последњу утакмицу Погба је… »
Крај каријере! Погба суспендован на четири године

Крај каријере! Погба суспендован на четири године

Фудбалер Јувентуса Пол Погба суспендован је на четири године због допинга, пошто је прихваћен захтев антидопинг тужилаштва, преноси италијански ‘Тутоспорт’. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/Роберт Гхемент / ПООЛ Он је након утамице против Удинезеа… »
Светски шампион протеран из фудбала! Погба суспендован због допинга, добио огромну казну

Светски шампион протеран из фудбала! Погба суспендован због допинга, добио огромну казну

Мондо 29.02.2024
Пол Погба је суспендован на четири године због допинг скандала. Пол Погба је суспендован на четири године због допинг скандала. Француски фудбалер Пол Погба (30) суспендован је на четири године због допинга, преноси италијанска… »

Вести дана »