Povezane vesti
"Negde kod zelenog venca u autu je nastalo Lane moje"! Napisala je Željku čuveni hit, a šuškalo se i da su bili u vezi
Mondo 29.02.2024
U jednoj emisiji je Leontina, koja je napisala čuvenu pesmu "Lane moje", otkrila kako je zapravo ta numera nastala. U jednoj emisiji je Leontina, koja je napisala čuvenu pesmu "Lane moje", otkrila kako je zapravo ta numera nastala. U nedelji kada se… »
Pre 20 godina Joksimović je oduvao evrovizijsku scenu sa numerom Lane moje: Saradnici otkrili svu pozadinu legendarne pesme…
Kurir 29.02.2024
Ova nedelja je rezervisana za pesmu i biranje srpskog predstavnika na predstojećoj Evroviziji, ali se tim povodom ujedno i obeležava dve decenije od nezaboravne pesme Željka Joksimovića "Lane moje" kojom je predstavljao Srbiju i Crnu Goru. U Turskoj pre… »
Vesti dana »

Krupan grad danas može pogoditi ove delove Srbije: Pogledajte kako će se nevreme kretati iz sata u sat (Foto)
Mondo pre 30 minutajoš 39 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Zvezda protiv dinama u borbi za ligu šampiona! Crveno-beli izvukli najtežeg protivnika! Ako pobede Leh, čeka ih pakleni zadatak!
Kurir pre 21 minutajoš 27 povezanih

Teška saobraćajna nesreća na granici Italije i Slovenije: Poginula žena iz Srbije, povređene četiri osobe
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih