Povezane vesti
Gradonačelnik Milan Đurić o investicijama: U narednim nedeljama početak rada dve nove kompanije, još lepih vesti za Novosađane…
Kurir 29.02.2024
Novi Sad je grad koji se uvek razvija i gradi, u kojem je stopa nezaposlenosti ispod šest posto, istakao je danas za Informer TV gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić Mislim da ćemo biti prvi grad koji gradi most preko reke Dunav, namenski… »
"Nemamo potrebe da budemo skromni" Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić o investicijama: U narednim nedeljama početak rada dve…
Dnevnik 29.02.2024
Novi Sad je grad koji se uvek razvija i gradi, u kojem je stopa nezaposlenosti ispod šest posto, istakao je danas za Informer TV gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. -Mislim da ćemo biti prvi grad koji gradi most preko reke Dunav, namenski… »
Vesti dana »
U Parizu privedeno više od 400 osoba umešanih u nerede nakon finala Lige šampiona
N1 Info pre 6 minutajoš 30 povezanih
(Foto) Svečanost povodom Dana MUP i Dana policije: "Policijski službenici stub države, plate će značajno porasti"
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 25 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za celu Srbiju, nevreme hrli ka našoj zemlji: Radarski snimci potvrdili, dva grada prva na udaru
Mondo pre 4 satijoš 25 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih