Povezane vesti
Vučić: Tajvan je Kina, zar hoćete da srušim sistem UN?
Vesti online 29.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da je Tajvan – Kina i zapitao da li oni koji se ne slažu sa njegovim mišljenjem hoće da sruše sistem Ujedinjenih nacija. On je na pitanje novinara o pisanju pojedinih medija da će njegov stav po pitanju… »
"Tajvan je Kina, šta je problem?" Aleksandar Vučić: Hoćete da mi kažete da ne smem da govorim o Kosovu i rezolucijama UN
Mondo 29.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da smatra da je Tajvan deo Narodne Republike Kine i danas je pojasnio svoj stav. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da smatra da je Tajvan deo Narodne Republike Kine i danas je pojasnio svoj stav… »
Vesti dana »
Vučić ponovo o rektoru Đokiću: "On je veliki lider i mnogo godina stariji od mene, na mojoj strani su mladost i perspektivnost"
Nova pre 12 minutajoš 35 povezanih
Lokalni izbori na Zapadnoj obali i u delovima Gaze, Palestincima omogućeno da glasaju
N1 Info pre 2 minutajoš 34 povezane
Smrzavaćemo se za Prvi maj: Ovo su očekivane temperature u Srbiji, neće biti svejedno
Telegraf pre 57 minutajoš 25 povezanih
NBA: Lejkersi na korak od prolaza dalje, Tejtum se vratio i doprineo pobedi Bostona, San Antonio slavio bez Vembanjame
Danas pre 17 minutajoš 13 povezanih
SSP: Ministarka Đurđević Stamenkovski pretnjama prikuplja kapilarne glasove
Beta pre 7 minutajoš 6 povezanih