Povezane vesti
"Otac me je ostavio kada sam imao 20 meseci" Dejan Milićević otvorio dušu o bolnoj temi, pa spomenuo narkotike
Blic 29.02.2024
Poznati fotograf Dejan Milićević uvek je nasmejan i pozitivan, a malo ko zna njegovu tešku sudbinu. Naime, on je jednom prilikom ispričao da mu život nije bio bajan, s obzirom da je odrastao samo sa majkom, bez oca, koji ga je napustio. Dejan je… »
"Tata me je napustio kada sam imao 20 meseci" Potresna ispovest Dejana Milićevića o detinjstvu: Majka je sve herojski iznela
Kurir 29.02.2024
Fotograf Dejan Milićević nikada od javnosti nije krio da je odrastao samo sa majkom i da ih je otac napustio kada je on imao samo dvadeset meseci. Dejan kaže da je zahvalan majci što se toliko potrudila oko njega i što je uspela da mu nadomesti ulogu… »
Vesti dana »
Đilas i grupa opozicionih funkcionera traži od tužilaštva da i protiv njih podnese krivične prijave
Beta pre 9 minutajoš 91 povezana
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Sutra najhladniji dan, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju sneg
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
(VIDEO/FOTO) Unutrašnjost obnovljene katedrale Notr Dam: Makron sa medijima u renoviranom zdanju
N1 Info pre 9 minutajoš 19 povezanih
Šta je Srbija najviše uvozila, a šta izvozila u prvih deset meseci ove godine?
Danas pre 21 minutajoš 12 povezanih