Povezane vesti
‘Mi – Glas iz naroda’ : Sutra kod Vučića na konsultacijama o mandataru nove Vlade
Danas 29.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u petak nastaviti konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade Srbije, a na sastanak u Predsedništvu u 8.30 doći će predstavnici izborne liste „Mi – Glas iz naroda“.U današnjem saopštenju… »
Vučić sutra nastavlja konsultacije o mandataru, pozvani predstavnici izborne liste "Mi-glas iz naroda"
Euronews 29.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je na sutrašnje konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade predstavnike izborne liste ”Mi-glas iz naroda, prof.dr. Branimir Nestorović”. Početak konsultacija najavljen je za 8.30 sati, u zgradi Generalnog… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku razgovori sa odgovornima Filozofskog fakulteta o smrti devojke
RTV pre 36 minutajoš 88 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 36 minutajoš 26 povezanih
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Sukob bez brzog kraja: Iranske diplomate predviđaju dug rat i nestabilnost
NIN pre 46 minutajoš 118 povezanih
Nives Celzijus se našla u kandžama oluje! Pevačica se usred noći probudila, a ono što je zatkla će večno pamtiti (video)
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih