Повезане вести

Крагна око врата, анабела се не одваја од ње: Први снимак Нине Ђогани након удеса: "Изгубила сам контролу, посмислила сам не…

Крагна око врата, анабела се не одваја од ње: Први снимак Нине Ђогани након удеса: "Изгубила сам контролу, посмислила сам не…

Блиц 29.02.2024
Нина Ђогани имала је вечерас удес. Она је одмах превезена у Ургентни центар, где јој је указана помоћ. Нина је повређена током саобраћајке, па је у болници рађено неколико тестова и прегледа, а у тренутку несреће се налазила на… »
Анабела Атијас имала удес! У колима с њом била и ћерка Нина - завршиле у Ургентном центру

Анабела Атијас имала удес! У колима с њом била и ћерка Нина - завршиле у Ургентном центру

Мондо 29.02.2024
Откривено у каквом су стању Анабела Атијас и Нина Ђогани. Откривено у каквом су стању Анабела Атијас и Нина Ђогани Певачица Анабела Атијас и њена ћерка Нина Ђогани имале су вечерас удес. Оне су одмах превезене у Ургентни… »
Огласила се Анабела након што је нина имала удес: Тренутно јој снимају врат, повредила је руку, угрувана је...

Огласила се Анабела након што је нина имала удес: Тренутно јој снимају врат, повредила је руку, угрувана је...

Курир 29.02.2024
Нина Ђогани имала је вечерас удес како је Курир ексклузивно сазнао. Она је одмах превезена у Ургентни центар, где јој је указана помоћ. Нина је повређена током саобраћајке, па је у болници рађено неколико тестова и прегледа и у… »

Вести дана »