Povezane vesti
"Ako ovo čitate znači da sam umrla": Danijela (25) izgubila bitku s rakom, porodici ostavila dirljivo pismo
Telegraf 29.02.2024
Poslednji pasus poruke posvetila je svom vereniku Tomu. Danijela Takaraj (25) iz Lidsa u Velikoj Britaniji izgubila je bitku sa rakom, a pre smrti porodici je ostavila dirljivo pismo i video koji je na njenom profilu objavljen nakon njene smrti. Mlada… »
"Ako ovo čitate, znači da sam mrtva": Danijela (25) potresnom porukom objavila svoju smrt na društvenim mrežama: U poslednjim…
Blic 28.02.2024
„Ako ovo čitate, to znači da sam umrla od raka i moja porodica je ovo objavila u moje ime.“ Ovako počinje potresna objava na profilima društvenih mreža Danijele Takrej (25) iz Lidsa, u Velikoj Britaniji. Iako je objava mnoge rastužila, Danijala u njoj… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 57 minutajoš 32 povezane
(Video) Pogledajte šta je ostalo od ugljenisanog kamiona! Dramatične scene gašenja požara kod Šimanovaca: Buktinja progutala teretnjak, svi krenuli kontrasmerom
Kurir pre 7 minutajoš 40 povezanih
Čubrilo otkrio kada će padati kiša u Srbiji: Stiže grmljavinska oluja sa gradom i drastičnim zahlađenjem
Mondo pre 2 satajoš 37 povezanih
Evropska komisija pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Euronews pre 47 minutajoš 19 povezanih