Povezane vesti
Uzelac: Kad su uperili pištolj u glavu, počela sam da vrištim
Sportski žurnal 01.03.2024
Srpska reprezentativka dvaput bila u životnoj opasnosti na ulicama Rija. Drama je glavni žanr odbojkašice Fluminensea Aleksandre Uzelac, umesto parketa, sunca, plaže… u Rio de Žaneiru, Brazilu. Supertalentovana Srpkinja je u minulom mesecu dvaput bila… »
Srpska odbojkašica bila meta oružanog napada: „Baš ogromni noževi, ne znam ni kako su im stali ispod majice“
Hot sport 01.03.2024
„Mi smo vrištale, četiri pištolja i to ona sa prigušivačima su nam bila oko glava“ Srpska odbojkašica Aleksandra Uzelac proživela je pravuo dramu u Rio de Žaneiru, gde nastupa za Fluminense, kada su je na brazilskim ulicama napali nožem i pištoljem. U… »
Vesti dana »
Subvencije naredne godine 116 milijardi dinara! Mali: "Budžet za poljoprivredu u 2026. iznosi 147,5 milijardi"
Blic pre 19 minutajoš 58 povezanih
„Bezvredan” budžet za 2026: Ministar Mali nije uzeo u obzir rizike u vezi sa NIS-om
Vreme pre 2 satajoš 34 povezane
Putevi Srbije apelovali na vozače da budu oprezni zbog najavljenih snežnih padavina
Telegraf pre 29 minutajoš 26 povezanih
Atanacković upozorava: Ako se rafinerija u Pančevu zaustavi, ponovni start je gotovo nemoguć - uvoz derivata jedina opcija
Kurir pre 14 minutajoš 48 povezanih