Povezane vesti
Uzelac: Kad su uperili pištolj u glavu, počela sam da vrištim
Sportski žurnal 01.03.2024
Srpska reprezentativka dvaput bila u životnoj opasnosti na ulicama Rija. Drama je glavni žanr odbojkašice Fluminensea Aleksandre Uzelac, umesto parketa, sunca, plaže… u Rio de Žaneiru, Brazilu. Supertalentovana Srpkinja je u minulom mesecu dvaput bila… »
Srpska odbojkašica bila meta oružanog napada: „Baš ogromni noževi, ne znam ni kako su im stali ispod majice“
Hot sport 01.03.2024
„Mi smo vrištale, četiri pištolja i to ona sa prigušivačima su nam bila oko glava“ Srpska odbojkašica Aleksandra Uzelac proživela je pravuo dramu u Rio de Žaneiru, gde nastupa za Fluminense, kada su je na brazilskim ulicama napali nožem i pištoljem. U… »
Vesti dana »
Objavljen spisak zemalja iz kojih su turisti nestali poplavama u Nepalu, među njima je i državljanin Srbije
RTS pre 31 minutajoš 59 povezanih
Načelnik SVS Čaušić: Prvi put bez novih žarišta u Deliblatskoj peščari, 12 aktivnih požara
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Da li se nazire kraj visokim temperaturama? Meteorolog Sovilj za Euronews Srbija o vremenskim prilikama
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o amandmanima na predloženi rebalans budžeta
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ruske snage na četiri kilometra od Slavjanska; napad na Krivi Rog i Zaporožje, eksplozije u Kijevu
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih