Povezane vesti
"Ne znam da li sam nešto bolje videla": Severina van sebe nakon Konstraktinkog nastupa na "Pesmi za Evroviziju"
Blic 01.03.2024
Ana Đurić Konstrakta sinoć se plasirala u finale "Pesme za Evrovizju" gde se predstavila pesmom "Brže, bolje". Pevačica Seberina Vučković podržala je Konstraktu na svom Instagramu, te nije krila koliko je oduševljena pesmom i njenim nastupom. -… »
Zašto Konstraktina pesma za PZE nije „ni nova, ni bolja“ i kakve veze sa tim ima Vučić
Nova 01.03.2024
Ana Đurić Konstrakta osvojila je domaću, ali i evropsku publiku kada je pre dve godine predstavljala Srbiju na Evroviziji. Kada je saopšteno da će ove godine pokušati isto, očekivanja su bila velika, ali... Konstrakta je sinoć, u drugoj… »
"Ne znam da li sam nešto bolje videla" Severina javno podržala Konstraktu, mreže se usijale
Kurir 01.03.2024
Severina Vučković pratila je drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju" i oduševljeno je na svojim Instagram storijima prokomentarisala nastup i pesmu Ane Đurić Konstrakte. Mreže su se usijale od komentara takmičara koji se bore za odlazak u… »
Konstrakti su uoči Evrovizije javili da njen suprug nije dobro, rukovodstvo RTS odmah reagovalo: „Plakala sam, porodična…
Nova 01.03.2024
Konstrakta se predstavila u okviru druge polufinalne večeri "Pesme za Evroviziju" numerom "Novo, bolje", nakon što je pre dve godine uspela da osvoji publiku i pobedi na domaćem takmičenju. Ana Đurić Konstrakta osvojila je mnoge pesmom „In Corpore… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila četiri zakona iz oblasti zaštite životne sredine
Danas pre 48 minutajoš 79 povezanih
Tinejdžer dovezen u Urgentni bez znakova života, vršnjaci ga tukli šipkama: Drama u bolnici u Leskovcu, lekari pokušavali da ožive dečaka
Blic pre 43 minutajoš 33 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 18 minutajoš 55 povezanih