Повезане вести

"Не знам да ли сам нешто боље видела": Северина ван себе након Констрактинког наступа на "Песми за Евровизију"

"Не знам да ли сам нешто боље видела": Северина ван себе након Констрактинког наступа на "Песми за Евровизију"

Блиц 01.03.2024
Ана Ђурић Констракта синоћ се пласирала у финале "Песме за Евровизју" где се представила песмом "Брже, боље". Певачица Себерина Вучковић подржала је Констракту на свом Инстаграму, те није крила колико је одушевљена песмом и… »
Зашто Констрактина песма за ПЗЕ није „ни нова, ни боља“ и какве везе са тим има Вучић

Зашто Констрактина песма за ПЗЕ није „ни нова, ни боља“ и какве везе са тим има Вучић

Нова 01.03.2024
Ана Ђурић Констракта освојила је домаћу, али и европску публику када је пре две године представљала Србију на Евровизији. Када је саопштено да ће ове године покушати исто, очекивања су била велика, али... Констракта је синоћ, у… »
"Не знам да ли сам нешто боље видела" Северина јавно подржала Констракту, мреже се усијале

"Не знам да ли сам нешто боље видела" Северина јавно подржала Констракту, мреже се усијале

Курир 01.03.2024
Северина Вучковић пратила је друго полуфинално вече "Песме за Евровизију" и одушевљено је на својим Инстаграм сторијима прокоментарисала наступ и песму Ане Ђурић Констракте. Мреже су се усијале од коментара такмичара који се… »
Констракти су уочи Евровизије јавили да њен супруг није добро, руководство РТС одмах реаговало: „Плакала сам, породична…

Констракти су уочи Евровизије јавили да њен супруг није добро, руководство РТС одмах реаговало: „Плакала сам, породична…

Нова 01.03.2024
Констракта се представила у оквиру друге полуфиналне вечери "Песме за Евровизију" нумером "Ново, боље", након што је пре две године успела да освоји публику и победи на домаћем такмичењу. Ана Ђурић Констракта освојила је многе… »

Вести дана »