Повезане вести
"Не знам да ли сам нешто боље видела": Северина ван себе након Констрактинког наступа на "Песми за Евровизију"
Блиц 01.03.2024
Ана Ђурић Констракта синоћ се пласирала у финале "Песме за Евровизју" где се представила песмом "Брже, боље". Певачица Себерина Вучковић подржала је Констракту на свом Инстаграму, те није крила колико је одушевљена песмом и… »
Зашто Констрактина песма за ПЗЕ није „ни нова, ни боља“ и какве везе са тим има Вучић
Нова 01.03.2024
Ана Ђурић Констракта освојила је домаћу, али и европску публику када је пре две године представљала Србију на Евровизији. Када је саопштено да ће ове године покушати исто, очекивања су била велика, али... Констракта је синоћ, у… »
"Не знам да ли сам нешто боље видела" Северина јавно подржала Констракту, мреже се усијале
Курир 01.03.2024
Северина Вучковић пратила је друго полуфинално вече "Песме за Евровизију" и одушевљено је на својим Инстаграм сторијима прокоментарисала наступ и песму Ане Ђурић Констракте. Мреже су се усијале од коментара такмичара који се… »
Констракти су уочи Евровизије јавили да њен супруг није добро, руководство РТС одмах реаговало: „Плакала сам, породична…
Нова 01.03.2024
Констракта се представила у оквиру друге полуфиналне вечери "Песме за Евровизију" нумером "Ново, боље", након што је пре две године успела да освоји публику и победи на домаћем такмичењу. Ана Ђурић Констракта освојила је многе… »
Вести дана »

ФОТО и ВИДЕО: Протест пољопривредника код Бановине, блокиран део Булевар Михајла Пупина
Мој Нови Сад пре 49 минутајош 24 повезане

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 1 сатјош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних