Повезане вести

"Био сам злостављан кад сам имао шест година": Певач изнео потресне детаље из детињства, о овоме није причао: "Било ме је…

"Био сам злостављан кад сам имао шест година": Певач изнео потресне детаље из детињства, о овоме није причао: "Било ме је…

Блиц 01.03.2024
Певач Бојан Томовић изашао је из вишегодишње медијске илегале у којој је био због психичких проблема. Томовић је сада за емисију "Блиц дан" која се емитује на Блиц телевизији причао о тешким животним моментима. - Породица ме не… »
Имао је само 5 година: Бојан Томовић признао да је био злостављан у детињству, па поменуо мајку

Имао је само 5 година: Бојан Томовић признао да је био злостављан у детињству, па поменуо мајку

Свет & Скандал 01.03.2024
Болест Бојана Томовића последица траума из детињства Бојан Томовић полако, али сигурно враћа се на стазе старе славе, када је био један од најпопуларнијих и најтраженијих певача. Болест Бојана Томовића спречавала га је годинама… »
"Био сам злостављан када сам имао 5 година" Певач проговорио о траумама из детињства: Можда сам због те трауме постао…

"Био сам злостављан када сам имао 5 година" Певач проговорио о траумама из детињства: Можда сам због те трауме постао…

Курир 01.03.2024
Бојан Томовић ради пуном паром на новим пројектима и не зауставља се у намери да врати стари сјај музичке славе. Певач је сада испричао поједине ствари из његовог живота, психичкој болести с којом се ударнички бори, али и… »

Вести дана »