Повезане вести
Ми- глас из народа: Вучић позвао на консултације оне који су иступили из покрета
Радио сто плус 01.03.2024
Вучић је, како се наводи у саопштењу на сајту тог покрета, на разговор позвао “само оне који су, својом вољом, иступили из покрета Ми – глас из народа, што је опште позната чињеница”. Пет од седам оснивача покрета Ми – глас из… »
Део „Ми - глас из народа“: На консултацијама о мандатару није саслушано мишљење представника листе
Спутник 01.03.2024
Петорица од седморице оснивача покрета "Ми - глас из народа" саопштила су да председник Александар Вучиц́ у оквиру консултација о кандидату за председника владе није саслушао мишљење представника те изборне листе него је, како… »
Павиц́ открио зашто Несторовиц́ није био код Вучиц́а на консултацијама о мандатару
Спутник 01.03.2024
Посланик листе "Ми-глас народа, проф. др. Бранимир Несторовиц́" Александар Павиц́, који је са двоје сарадника био на консултацијама о кандидату за председника Владе Србије код председника Србије Александра Вучиц́а, саопштио је да… »
‘Ми-глас из народа’ на консултацијама код Вучића без Несторовића
Радио сто плус 01.03.2024
Након састанка са председником Србије, Александар Павић са листе “Ми – глас из народа” је рекао да су Несторовић и Борислав Антовијевић отишли на седницу Скупштине града Београда, док су састанку са Вучићем осим њега… »
Вести дана »
Уживо Трампов изасланик саопштио ударне вести! Испорука оружја Кијеву критична, на истоку Украјине паклено
Ало пре 42 минутајош 30 повезаних
Потпуна доминација Николе Јокића! Погледајте како је Србин поцепао мрежу Шарлота: Ређао тројку за тројком, делио магичне асистенције... (видео)
Курир пре 22 минутајош 26 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 52 минутајош 16 повезаних