Повезане вести

Ми- глас из народа: Вучић позвао на консултације оне који су иступили из покрета

Ми- глас из народа: Вучић позвао на консултације оне који су иступили из покрета

Радио сто плус 01.03.2024
Вучић је, како се наводи у саопштењу на сајту тог покрета, на разговор позвао “само оне који су, својом вољом, иступили из покрета Ми – глас из народа, што је опште позната чињеница”. Пет од седам оснивача покрета Ми – глас из… »
Део „Ми - глас из народа“: На консултацијама о мандатару није саслушано мишљење представника листе

Део „Ми - глас из народа“: На консултацијама о мандатару није саслушано мишљење представника листе

Спутник 01.03.2024
Петорица од седморице оснивача покрета "Ми - глас из народа" саопштила су да председник Александар Вучиц́ у оквиру консултација о кандидату за председника владе није саслушао мишљење представника те изборне листе него је, како… »
Павиц́ открио зашто Несторовиц́ није био код Вучиц́а на консултацијама о мандатару

Павиц́ открио зашто Несторовиц́ није био код Вучиц́а на консултацијама о мандатару

Спутник 01.03.2024
Посланик листе "Ми-глас народа, проф. др. Бранимир Несторовиц́" Александар Павиц́, који је са двоје сарадника био на консултацијама о кандидату за председника Владе Србије код председника Србије Александра Вучиц́а, саопштио је да… »
‘Ми-глас из народа’ на консултацијама код Вучића без Несторовића

‘Ми-глас из народа’ на консултацијама код Вучића без Несторовића

Радио сто плус 01.03.2024
Након састанка са председником Србије, Александар Павић са листе “Ми – глас из народа” је рекао да су Несторовић и Борислав Антовијевић отишли на седницу Скупштине града Београда, док су састанку са Вучићем осим њега… »

Вести дана »