Povezane vesti

Zvezda bez kalkulacija pred večiti derbi! Milojević: Protiv TSC-a u najjačem mogućem sastavu!

Zvezda bez kalkulacija pred večiti derbi! Milojević: Protiv TSC-a u najjačem mogućem sastavu!

Kurir 01.03.2024
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će njegov tim nastupiti u najjačem sastavu ;u predstojećem superligaškom meču protiv TSC-a. "Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv… »
Duljaj: Očekujem sličnu utakmicu kao u Pančevu

Duljaj: Očekujem sličnu utakmicu kao u Pančevu

IndeksOnline 01.03.2024
BEOGRAD- Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa ekipom Železničara, da sutra očekuje sličnu utakmicu kao što je bila ona u Pančevu u jesenjem delu sezone. Fudbaleri Partizana sutra od 18.30 časova dočekuju ekipu… »
Zvezda nas ne zanima! Duljaj progovorio i o premiranju rivala crno-belih: To je legitimno pravo, samo neka bude pošteno!

Zvezda nas ne zanima! Duljaj progovorio i o premiranju rivala crno-belih: To je legitimno pravo, samo neka bude pošteno!

Mondo 01.03.2024
Igor Duljaj naglasio je da ga zanima samo Partizan i igra crno-belih, a ne Crvena zvezda. Igor Duljaj naglasio je da ga zanima samo Partizan i igra crno-belih, a ne Crvena zvezda. Partizan ima bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i želi da zadrži… »
Duljaj: Želimo da nastavimo niz pobeda, Severina u konkurenciji za sastav

Duljaj: Želimo da nastavimo niz pobeda, Severina u konkurenciji za sastav

Radio sto plus 01.03.2024
“Još jedna teška utakmica za nas, biće drugačije okolnosti u odnosu na prvi duel u Pančevu, na našem stadionu će biti idealni uslovi za igru i obe ekipe imaju sve uslove da prikažu kvalitetan fudbal. Oni se bore za goli život, mi imamo motiv da… »
Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Železničar, Zvezda igra u Bačkoj Topoli

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Železničar, Zvezda igra u Bačkoj Topoli

Radio sto plus 01.03.2024
Prve utakmice 23. kola igraju se danas, Radnički 1923 od 14 časova u Kragujevcu dočekuje IMT, a Čukarički od 18.30 u Beogradu igra protiv Napretka. Vodeći Partizan u subotu od 18.30 igra u Humskoj protiv Železničara za petu uzastopnu pobedu, kojom… »

Vesti dana »