Повезане вести
Звезда без калкулација пред вечити дерби! Милојевић: Против ТСЦ-а у најјачем могућем саставу!
Курир 01.03.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће његов тим наступити у најјачем саставу ;у предстојећем суперлигашком мечу против ТСЦ-а. "Мислим да сви који ме познају, знају да ми је увек најбитнија прва следећа… »
Дуљај: Очекујем сличну утакмицу као у Панчеву
ИндексОнлине 01.03.2024
БЕОГРАД- Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је пред утакмицу са екипом Железничара, да сутра очекује сличну утакмицу као што је била она у Панчеву у јесењем делу сезоне. Фудбалери Партизана сутра од 18.30 часова… »
Звезда нас не занима! Дуљај проговорио и о премирању ривала црно-белих: То је легитимно право, само нека буде поштено!
Мондо 01.03.2024
Игор Дуљај нагласио је да га занима само Партизан и игра црно-белих, а не Црвена звезда. Игор Дуљај нагласио је да га занима само Партизан и игра црно-белих, а не Црвена звезда. Партизан има бод предности у односу на Црвену… »
Дуљај: Желимо да наставимо низ победа, Северина у конкуренцији за састав
Радио сто плус 01.03.2024
“Још једна тешка утакмица за нас, биће другачије околности у односу на први дуел у Панчеву, на нашем стадиону ће бити идеални услови за игру и обе екипе имају све услове да прикажу квалитетан фудбал. Они се боре за голи живот, ми… »
Наставља се Супер лига, Партизан дочекује Железничар, Звезда игра у Бачкој Тополи
Радио сто плус 01.03.2024
Прве утакмице 23. кола играју се данас, Раднички 1923 од 14 часова у Крагујевцу дочекује ИМТ, а Чукарички од 18.30 у Београду игра против Напретка. Водећи Партизан у суботу од 18.30 игра у Хумској против Железничара за пету… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју у новембру
РТВ пре 1 сатјош 16 повезаних
Расте број повређених у снажном земљотресу у Јапану, влада упозорава на могући јачи потрес
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 38 минутајош 14 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 23 минутајош 11 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 1 сатјош 15 повезаних