Povezane vesti
"Rekli su mi da je deka ušao unutra, a onda se čula eksplozija!": Policajac Duško utrčao je pravo u vatru i spasao dvoje…
Blic 01.03.2024
Motociklista zrеnjaninskе saobraćajnе policijе Duško Cvеtković odlikovan je mеdaljom za hrabrost jеr jе spasio dvе osobе iz еksplozijе i požara u jеdnoj kući i radionici u Zrеnjaninu i pritom pokušao sam i da ugasi požar. Nagrada heroju Cvetkoviću… »
Policajac Duško zbog svog podviga nagrađen je medaljom za hrabrost: Primer kako sve moje kolege treba da se ponašaju - ponosan…
Kurir 01.03.2024
Pripadnik Policijske uprave u Zrenjaninu, saobraćajni policajac Duško Cvetković, nagrađen je na svečanoj Akademiji Ministarstva unutrašnjih poslova, održanoj povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe, od kada datiraju koreni policije u Srbiji. Na… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih