Povezane vesti
"Rekli su mi da je deka ušao unutra, a onda se čula eksplozija!": Policajac Duško utrčao je pravo u vatru i spasao dvoje…
Blic 01.03.2024
Motociklista zrеnjaninskе saobraćajnе policijе Duško Cvеtković odlikovan je mеdaljom za hrabrost jеr jе spasio dvе osobе iz еksplozijе i požara u jеdnoj kući i radionici u Zrеnjaninu i pritom pokušao sam i da ugasi požar. Nagrada heroju Cvetkoviću… »
Policajac Duško zbog svog podviga nagrađen je medaljom za hrabrost: Primer kako sve moje kolege treba da se ponašaju - ponosan…
Kurir 01.03.2024
Pripadnik Policijske uprave u Zrenjaninu, saobraćajni policajac Duško Cvetković, nagrađen je na svečanoj Akademiji Ministarstva unutrašnjih poslova, održanoj povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe, od kada datiraju koreni policije u Srbiji. Na… »
Vesti dana »
Dobrodošlica sa zadrškom: Zašto je Zelenski ostao zaglavljen na marginama samita NATO-a u Ankari
Sputnik pre 12 minutajoš 40 povezanih
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 27 minutajoš 46 povezanih
Argentina posle velikog preokreta pobedila Egipat za četvrtfinale Svetskog prvenstva
Radio sto plus pre 17 minutajoš 33 povezane