Povezane vesti
"Rekli su mi da je deka ušao unutra, a onda se čula eksplozija!": Policajac Duško utrčao je pravo u vatru i spasao dvoje…
Blic 01.03.2024
Motociklista zrеnjaninskе saobraćajnе policijе Duško Cvеtković odlikovan je mеdaljom za hrabrost jеr jе spasio dvе osobе iz еksplozijе i požara u jеdnoj kući i radionici u Zrеnjaninu i pritom pokušao sam i da ugasi požar. Nagrada heroju Cvetkoviću… »
Policajac Duško zbog svog podviga nagrađen je medaljom za hrabrost: Primer kako sve moje kolege treba da se ponašaju - ponosan…
Kurir 01.03.2024
Pripadnik Policijske uprave u Zrenjaninu, saobraćajni policajac Duško Cvetković, nagrađen je na svečanoj Akademiji Ministarstva unutrašnjih poslova, održanoj povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe, od kada datiraju koreni policije u Srbiji. Na… »
Vesti dana »
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
BBC News pre 24 minutajoš 31 povezana
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 37 povezanih
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane
Obezbeđeno 603 miliona dinara za uređenje stanica i stajališta na brzoj pruzi Novi Sad – Subotica
Biznis.rs pre 1 satjoš 17 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 27 povezanih