Povezane vesti
"Nikad nisam krio da sam Albanac" Bekija Bekića odbili kad je hteo da kupi stan u Borči - Plakao sam kao dete!
Mondo 01.03.2024
Pevač Beki Bekić ispričao kako je slavio s prijateljima kada je dobio "odbijenicu" Pevač Beki Bekić ispričao kako je slavio s prijateljima kada je dobio "odbijenicu" Pevač Beki Bekić je 1991. godine pevač je imao problem prilikom kupovine stana u… »
"Nikada nisam krio da sam Albanac" Beki Bekić progovorio o najtežem periodu: Život je tamica...
Kurir 01.03.2024
Pevača Bekija Bekića svi znaju po emotivnim pesmama i širokom osmehu, međutim, malo ko zna da je pevač imao pojedinih problema kroz život i to zato što je poreklom Albanac. Naime, davne 1991. godine pevač je imao problem prilikom kupovine stana u… »
"Nisam krio da sam Albanac. To kad sam čuo plakao sam kao dete..." Pevač progovorio o teškom periodu: "To je bilo crno…
Blic 01.03.2024
Pevača Bekija Bekića svi znaju po emotivnim pesmama i širokom osmehu, međutim, malo ko zna da je pevač imao pojedinih problema kroz život i to zato što je poreklom Albanac. Naime, davne 1991. godine pevač je imao problem prilikom kupovine stana u… »
Vesti dana »
![Studentski pohod ka Kragujevcu: Završna etapa pešačenja iz Beograda i Niša](https://nstatic.net/img/logo/s/bbc-news.png)
Studentski pohod ka Kragujevcu: Završna etapa pešačenja iz Beograda i Niša
BBC News pre 2 satajoš 15 povezanih