Povezane vesti
Mihajlović (SSSS): Ako u Srbiju dođu radnici iz Albanije i Severne Makedonije, oboriće cene rada
N1 Info 01.03.2024
Sekretar Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS) Zoran Mihajlović rekao je da ne očekuje da će radnici iz Albanije i Severne Makedonije u većem broju dolaziti u Srbiju, iako od danas funkcioniše jedinstveno tržište rada Otvorenog Balkana… »
Mihajlović: Ako u Srbiju dođu radnici iz Albanije i Severne Makedonije oboriće cene rada
Biznis.rs 01.03.2024
Sekretar Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije ne očekuje veći broj dolazaka. Sekretar Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS) Zoran Mihajlović rekao je da ne očekuje da će radnici iz Albanije i Severne Makedonije u većem broju dolaziti… »
Mihajlović (SSSS): Ako u Srbiju dođu radnici iz Albanije i Severne Makedonije oboriće cene rada domaćoj radnoj snazi
Danas 01.03.2024
Sekretar Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS) Zoran Mihajlović rekao je da ne očekuje da će radnici iz Albanije i Severne Makedonije u većem broju dolaziti u Srbiju, iako od danas funkcioniše jedinstveno tržište rada Otvorenog Balkana… »
Vesti dana »

Protest studenata u Šapcu: Možemo promeniti sistem, sledeći skup je u Lazarevcu
Danas pre 21 minutajoš 42 povezane

Dokument dokazao da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu
Serbian News Media pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Radio sto plus pre 7 satijoš 5 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 16 povezanih