Povezane vesti

Direktor Bajerna: Ne vidim zašto Partizan i Zvezda ne bi bili u Evroligi i ubuduće

Direktor Bajerna: Ne vidim zašto Partizan i Zvezda ne bi bili u Evroligi i ubuduće

Sportski žurnal 01.03.2024
- Ja na gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija, to je sve po nekom mom ukusu, subjektivno gledano. Ako nastave tako da se razvijaju, ja ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi i ubuduće - izjavio je Pešić… »
Marko Pešić: Ne vidim zašto Partizan i Zvezda ne bi bili u Evroligi i ubuduće

Marko Pešić: Ne vidim zašto Partizan i Zvezda ne bi bili u Evroligi i ubuduće

Dnevnik 01.03.2024
Generalni direktor Bajerna Marko Pešić izjavio je da ne vidi razlog zašto Partizan i Crvena zvezda ne bi bili deo Evrolige u budućnosti. Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.30 sati gostuju Bajernu iz Minhena u utakmici 27. kola Evrolige. "Ne znam… »
Pešić jasan: ‘Zvezda i Partizan zaslužuju da igraju Evroligu!’

Pešić jasan: ‘Zvezda i Partizan zaslužuju da igraju Evroligu!’

Hot sport 01.03.2024
‘Ja na gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija.’ Velika polemika se vodi da li ćemo i Crvenu zvezdu i Partizan gledati naredne godine u Evroligi. Naime, potencijalnim ulaskom Dubaija u najelitnije kontintealno… »
Pešić o budućnosti ''večitih'' u evroligi: Izjava generalnog direktora Bajerna obradovaće ''grobare'' i ''delije''

Pešić o budućnosti ''večitih'' u evroligi: Izjava generalnog direktora Bajerna obradovaće ''grobare'' i ''delije''

Večernje novosti 01.03.2024
Generalni direktor Bajerna Marko Pešić izjavio je da ne vidi razlog zašto Partizan i Crvena zvezda ne bi bili deo Evrolige u budućnosti. FOTO: M. Vukadinović Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.30 sati gostuju Bajernu iz Minhena u utakmici 27… »
Pešić o budućnosti Zvezde i Partizana: "Ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi ubuduće"

Pešić o budućnosti Zvezde i Partizana: "Ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi ubuduće"

Telegraf 01.03.2024
Velike reči generalnog menadžera Bajerna... Generalni menadžer Bajerna Marko Pešić nedavno je dao intervju i razgovarao je za Sport Klub, gde je pričao o Večitima. Kako on smatra Crvena zvezda i Partizan su napravili sjajan posao u prethodnom… »

Vesti dana »