Povezane vesti

„Prećutana, skrivena istorija Beograda“: Novi roman Aleksandra Jugovića „Slava živima“ na policama knjižara

„Prećutana, skrivena istorija Beograda“: Novi roman Aleksandra Jugovića „Slava živima“ na policama knjižara

Nova 01.03.2024
Novi roman Aleksandra Jugovića "Slava živima" koji potvrđuje zbog čega njegov spisateljski rad već godinama spada u sam vrh savremene srpske književnosti, izdalo je "Vulkan" izdavaštvo. „Slava živima“ govori o prećutanoj, skrivenoj istoriji… »
Jugovićeva "Slava živima": O prećutanoj istoriji Beograda s početka Drugog svetskog rata i današnjici u kojoj taj rat još…

Jugovićeva "Slava živima": O prećutanoj istoriji Beograda s početka Drugog svetskog rata i današnjici u kojoj taj rat još…

Kurir 01.03.2024
Vulkan izdavaštvo objavilo je novi roman Aleksandra Jugovića "Slava živima", koji potvrđuje zbog čega njegov spisateljski rad već godinama spada u sam vrh savremene srpske književnosti. "Slava živima" govori o prećutanoj, skrivenoj istoriji… »
Novi roman Aleksandra Jugovića „Slava živima“ u prodaji

Novi roman Aleksandra Jugovića „Slava živima“ u prodaji

Danas 01.03.2024
Vulkan izdavaštvo objavilo je novi roman Aleksandra Jugovića Slava živima, koji potvrđuje zbog čega njegov spisateljski rad već godinama spada u sam vrh savremene srpske književnosti. Slava živima govori o prećutanoj, skrivenoj istoriji Beograda… »

Vesti dana »