Повезане вести
“Осећала сам се као у затвору!” Каја Остојић проговорила о родитељима: Отац ми је био јако строг!
Вести онлине 01.03.2024
О љубавном животу Катарине Остојић Каје доста се и зна, а певачица је сада причала о својим родитељима. Док су живели под истим кровом, далеко од тога да је све ишло као по лоју. – Мој отац је био јако строг и трудио се да има… »
"Мој отац је био јако строг. Докле год сам била под његовим кровом било је тензије": Каја Остојић први пут о родитељима…
Блиц 01.03.2024
Певачица Катарина Каја Остојић о приватном животу ретко говори, а сада је први пут причала о својим родитељима. Како је истакла, она мисли да су њени родитељи главни кривци за то што се она удала баш млада. - Мој отац је био… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 55 минутајош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана