Povezane vesti
"Manite me, ne znam gde ću pre od dugova!" Nadi Topčagić nekretnine došle glave, velelepne kuće umalo otišle na doboš
Mondo 01.03.2024
Nada Topčagić o silnim nekretninama koje poseduje. Nada Topčagić o silnim nekretninama koje poseduje. Pevačica Nada Topčagić nikada nije krila da je, najveći deo novca koji je zaradila zahvaljujuć višedecenijskoj karijeri, ulagala u nekretnine širom… »
Nadi Topčagić nekretnine "došle glave" Ove velelepne kuće umalo otišle na doboš: Neizdrživo je, ne znam gde ću pre od dugova…
Kurir 01.03.2024
Nada Topčagić najveći deo novca koji je zaradila kroz višedecenijsku karijeru ulagala je u nekretnine. Zato važi za jednu od pevačica koje ih najviše imaju. Ona sa suprugom Zlatkom Đorđevićem živi u stanu u centru Beograda, ali to nije jedina nekretnina… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 2 satajoš 57 povezanih

Maskirani ljudi i policija upali u Univerzitet u Novom Pazaru
BBC News pre 37 minutajoš 25 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 3 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih