Повезане вести
Лордан Зафрановић: Прича о Јасеновцу је мој завршни ударац и гарантујем да ће се тај филм гледати сто година
Нова 01.03.2024
За мене нема веће теме од страдања у овом логору, а кад сам својевремено видео документацију о теми свог новог остварења „Златни рез 42“, био сам понижен што припадам људском роду због учињеног зла, казао је чувени редитељ… »
Лордан Зафрановић: Прича о Јасеновцу је мој завршни ударац и гарантујем да ће се тај филм гледати сто година
Нова 01.03.2024
За мене нема веће теме од страдања у овом логору, а кад сам својевремено видео документацију о теми свог новог остварења „Златни рез 42“, био сам понижен што припадам људском роду због учињеног зла, казао је чувени редитељ… »
"Док неко не клекне у Јасеновцу у име Хрватске државе нема опроста" Лордан Зафрановић о Дјеци Козаре: "Скидам усташку кошуљу!"…
Курир 01.03.2024
Редитељ филмова "Окупација у 26 слика", "Пад Италије", "Муке по Мати", "Крв и пепео Јасеновца", Лордан Зафрановић тренутно монтира ново остварење "Дјеца Козаре" (Златни рез 42) о логору Јасеновац. Пре два дана одржао је на… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 35 минутајош 27 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане