Повезане вести
Лордан Зафрановић: Прича о Јасеновцу је мој завршни ударац и гарантујем да ће се тај филм гледати сто година
Нова 01.03.2024
За мене нема веће теме од страдања у овом логору, а кад сам својевремено видео документацију о теми свог новог остварења „Златни рез 42“, био сам понижен што припадам људском роду због учињеног зла, казао је чувени редитељ… »
Лордан Зафрановић: Прича о Јасеновцу је мој завршни ударац и гарантујем да ће се тај филм гледати сто година
Нова 01.03.2024
За мене нема веће теме од страдања у овом логору, а кад сам својевремено видео документацију о теми свог новог остварења „Златни рез 42“, био сам понижен што припадам људском роду због учињеног зла, казао је чувени редитељ… »
"Док неко не клекне у Јасеновцу у име Хрватске државе нема опроста" Лордан Зафрановић о Дјеци Козаре: "Скидам усташку кошуљу!"…
Курир 01.03.2024
Редитељ филмова "Окупација у 26 слика", "Пад Италије", "Муке по Мати", "Крв и пепео Јасеновца", Лордан Зафрановић тренутно монтира ново остварење "Дјеца Козаре" (Златни рез 42) о логору Јасеновац. Пре два дана одржао је на… »
Вести дана »

Вучић се састао са јапанским царем Нарухитом, позвао га да посети Србију
Н1 Инфо пре 37 минутајош 22 повезане

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 52 минутајош 20 повезаних

Докић: Инспекција контролише примену уредбе о маржама, извештај за недељу дана
РТВ пре 17 минутајош 11 повезаних

Израелска војска: Више од 350.000 Палестинаца до сада евакуисано из Газе
Телеграф пре 1 сатјош 13 повезаних

Чадеж: Јапан све упућенији на европско тржиште, Србија идеална за заједничке пројекте
РТВ пре 1 сатјош 8 повезаних