Povezane vesti
Lordan Zafranović: Priča o Jasenovcu je moj završni udarac i garantujem da će se taj film gledati sto godina
Nova 01.03.2024
Za mene nema veće teme od stradanja u ovom logoru, a kad sam svojevremeno video dokumentaciju o temi svog novog ostvarenja „Zlatni rez 42“, bio sam ponižen što pripadam ljudskom rodu zbog učinjenog zla, kazao je čuveni reditelj. Eksperiment u formi i… »
Lordan Zafranović: Priča o Jasenovcu je moj završni udarac i garantujem da će se taj film gledati sto godina
Nova 01.03.2024
Za mene nema veće teme od stradanja u ovom logoru, a kad sam svojevremeno video dokumentaciju o temi svog novog ostvarenja „Zlatni rez 42“, bio sam ponižen što pripadam ljudskom rodu zbog učinjenog zla, kazao je čuveni reditelj. Eksperiment u formi i… »
"Dok neko ne klekne u Jasenovcu u ime Hrvatske države nema oprosta" Lordan Zafranović o Djeci Kozare: "Skidam ustašku košulju!"…
Kurir 01.03.2024
Reditelj filmova "Okupacija u 26 slika", "Pad Italije", "Muke po Mati", "Krv i pepeo Jasenovca", Lordan Zafranović trenutno montira novo ostvarenje "Djeca Kozare" (Zlatni rez 42) o logoru Jasenovac. Pre dva dana održao je na FEST-u master klas na kome je… »
Vesti dana »
Miomir vodio pa stao: Kecmanović posle pet setova eliminisan sa Australijan opena (video)
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Ministar prosvete o početku drugog polugodišta: Nema onlajn nastave, radi se na izboru direktora Pete gimnazije i promeni dekana FPN
Nova pre 16 minutajoš 18 povezanih
Srbiju tek čeka borba: Evo kako Orlovi mogu do naredne faze takmičenja!
Hot sport pre 46 minutajoš 29 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih