Povezane vesti
Vojska Srbije realizuje obuku na samohodnim artiljerijskim sistemima
Politika 01.03.2024
U artiljerijskim divizionima brigada kopnene vojske naoružanim samohodnim haubicama 122 mm „gvozdika” u toku je intenzivna obuka za borbenu upotrebu ovog artiljerijskog sistema na zadacima vatrene podrške manevarskim jedinicama Kopnene vojske, saopštilo… »
Ministarstvo odbrane: U artiljerijskim divizionima u toku intenzivna obuka na samohodnim haubicama
Novi magazin 01.03.2024
U artiljerijskim divizionima brigada kopnene vojske, naoružanim samohodnim haubicama 122 mm "gvozdika" u toku je intenzivna obuka za borbenu upotrebu ovog artiljerijskog sistema na zadacima vatrene podrške manevarskim jedinicama Kopnene vojske, čime se… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih