Povezane vesti
Zauvek ćeš biti moj heroj: Emotivna poruka ćerke Alekseja Navaljnog ocu na dan sahrane
Kurir 01.03.2024
Ćerka preminulog ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, Daša Navaljna, oglasila se na Instragramu na dan sahrane njenog oca i emotivnim rečima se oprostila od njega. „Svi kažu ‘moji roditelji su moji uzori’. Mada, u mom slučaju je to tačno… »
Daša Navaljnaja se oprostila od oca: Dao si život za mene, za mamu, za Zahara, za Rusiju
N1 Info 01.03.2024
Daša Navaljnaja, ćerka ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog koji je danas sahranjen u Moskvi, nije prisustvovala sahrani svog oca, a od njega se oprostila emotivnim rečima na Instagramu. „Svi kažu ‘moji roditelji su moji uzori’. Mada, u mom… »
Ćerka Alekseja Navaljnog se obratila ocu na dan sahrane: "Dao si život za mene..."
Telegraf 01.03.2024
Podsetimo, Aleksej Navaljni sahranjen je danas na groblju u Moskvi. Daša Navaljna, ćerka preminulog ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog, na Instagramu se oprostila od oca. Ona je na dan sahrane objavila stariju fotografiju na kojoj su… »
Vesti dana »
Počela isplata 6.000 dinara: Ko dobija novac danas, a ko čeka sredu
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 28 povezanih
Kreću otkrio da li ostaje na klupi Srbije? To je odluka saveza, mi smo uradili ono što su od nas tražili
Dnevnik pre 41 minutajoš 16 povezanih
Hladna jutra, kiša i jak vetar, a zatim toplije: Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 14 povezanih
Tramp dobio loše vesti: Ovako nisko nije pao ni jednom u svojoj političkoj karijeri
Blic pre 11 minutajoš 11 povezanih