Povezane vesti
Maria iz Novog Sada ima sindrom nemirnih nogu i nikad ne odmara Čim legnem, kreće "crv" i tera me da idem
Dnevnik 02.03.2024
Kada krene taj "crv", tera vas da tresete nogu ili ruku kao da pokušavate da otresete nešto sa sebe. Ovim rečima za Telegraf.rs Maria (47) iz Novog Sada slikovito objašnjava kako izgleda njeno skoro svako veče. Ona se sa ovom pojavom bori već više od 20… »
Čim legnem, kreće "crv" i tera me da idem: Maria iz Novog Sada ima sindrom "nemirnih nogu" i nikad ne odmara
Telegraf 02.03.2024
Za ovaj sindrom još uvek nije uspela da nađe lek. Kada krene taj "crv", tera vas da tresete nogu ili ruku kao da pokušavate da otresete nešto sa sebe. Ovim rečima za Telegraf.rs Maria (47) iz Novog Sada slikovito objašnjava kako izgleda njeno skoro svako… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 2 povezane

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Umro Dejan Gvozden frontmen benda Kristali: Supruga se bolnim rečima oprostila: "Ti si ljubav mog života uvek i zauvek"