Povezane vesti
Imala je litar krvi u stomaku! Preminula porodilja u Nišu primila 27 jedinica krvi a lekari nisu videli nikakve povrede
Kurir 02.03.2024
Porodilja D. L. (31) iz Vlasotinca, koja je preminula 29. februara u UKC Niš dan nakon što je hitno transportovana iz Leskovca, gde je došlo do masivnog krvarenja posle carskog reza, imala je čak litar krvi u stomaku kada su je niški lekari otvorili… »
"Ostali smo bez oka i sad ništa ne vredi" Majka preminule porodilje iz Vlasotinca očajna i u šoku: Još nemamo sve…
Kurir 02.03.2024
Ja sam izgubila ono što sam imala. Ostali smo bez oka, i sad ništa ne vredi. Nikakve izjave nećemo da dajemo. Još nemamo ni sve informacije o tome šta se dogodilo. Ni obdukcija nije gotova. Piše se svašta, ali može da se priča tek kad saznamo… »
Danas sahrana mlade porodilje iz Vlasotinca! Direktor bolnice: Ako je u pitanju bio dik nije joj bilo spasa...
Mondo 02.03.2024
Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog i ultrazvučnog pregleda prebacuje se u jedinicu intezivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju… »
Doktorka otkriva uzroke koji su mogli dovesti do smrti porodilje iz Leskovca (31)
Nova 02.03.2024
Porodilja D. L. (31) koja je preminula u Univerzitetskom kliničkom centru Niš, nakon što se dva dana ranije porodila u Opštoj bolnici Leskovac, na žalost, jedna je u nizu žena koje su u srpskim porodilištima, nakon carskog reza, u poslednjih… »
"Ostali smo bez oka, sada ništa ne vredi": Oglasila se majka tragično preminule porodilje iz Vlasotinca: "Ja sam izgubila ono…
Blic 02.03.2024
"Ja sam izgubila ono što sam imala. Ostali smo bez oka, i sad ništa ne vredi. Nikakve izjave nećemo da dajemo. Još nemamo ni sve informacije o tome šta se dogodilo. Ni obdukcija nije gotova. Piše se svašta, ali može da se priča tek kad saznamo… »
Vesti dana »
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 4 satijoš 1 povezana