Повезане вести
Имала је литар крви у стомаку! Преминула породиља у Нишу примила 27 јединица крви а лекари нису видели никакве повреде
Курир 02.03.2024
Породиља Д. Л. (31) из Власотинца, која је преминула 29. фебруара у УКЦ Ниш дан након што је хитно транспортована из Лесковца, где је дошло до масивног крварења после царског реза, имала је чак литар крви у стомаку када су је… »
"Остали смо без ока и сад ништа не вреди" Мајка преминуле породиље из Власотинца очајна и у шоку: Још немамо све информације…
Курир 02.03.2024
Ја сам изгубила оно што сам имала. Остали смо без ока, и сад ништа не вреди. Никакве изјаве нећемо да дајемо. Још немамо ни све информације о томе шта се догодило. Ни обдукција није готова. Пише се свашта, али може да се прича… »
Данас сахрана младе породиље из Власотинца! Директор болнице: Ако је у питању био дик није јој било спаса...
Мондо 02.03.2024
Пацијенткиња је на пријему била у изузетно тешком општем стању. Након клиничког и ултразвучног прегледа пребацује се у јединицу интезивне неге Клинике за гинекологију и акушерство. Пацијенткиња је на пријему била у изузетно… »
Докторка открива узроке који су могли довести до смрти породиље из Лесковца (31)
Нова 02.03.2024
Породиља Д. Л. (31) која је преминула у Универзитетском клиничком центру Ниш, након што се два дана раније породила у Општој болници Лесковац, на жалост, једна је у низу жена које су у српским породилиштима, након царског реза… »
Вести дана »
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 23 минутајош 17 повезаних
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 58 минутајош 19 повезаних
Трагедија код Славонског брода: Мигранти страдали покушавајући прећи Саву
Данас пре 18 минутајош 12 повезаних
Пролеће зове Звезду, Милојевићев трећи чин спасавања себе и тима, 90 минута неизвесности и само једног циља
Телеграф пре 1 сатјош 17 повезаних