Повезане вести

Имала је литар крви у стомаку! Преминула породиља у Нишу примила 27 јединица крви а лекари нису видели никакве повреде

Имала је литар крви у стомаку! Преминула породиља у Нишу примила 27 јединица крви а лекари нису видели никакве повреде

Курир 02.03.2024
Породиља Д. Л. (31) из Власотинца, која је преминула 29. фебруара у УКЦ Ниш дан након што је хитно транспортована из Лесковца, где је дошло до масивног крварења после царског реза, имала је чак литар крви у стомаку када су је… »
"Остали смо без ока и сад ништа не вреди" Мајка преминуле породиље из Власотинца очајна и у шоку: Још немамо све информације…

"Остали смо без ока и сад ништа не вреди" Мајка преминуле породиље из Власотинца очајна и у шоку: Још немамо све информације…

Курир 02.03.2024
Ја сам изгубила оно што сам имала. Остали смо без ока, и сад ништа не вреди. Никакве изјаве нећемо да дајемо. Још немамо ни све информације о томе шта се догодило. Ни обдукција није готова. Пише се свашта, али може да се прича… »
Данас сахрана младе породиље из Власотинца! Директор болнице: Ако је у питању био дик није јој било спаса...

Данас сахрана младе породиље из Власотинца! Директор болнице: Ако је у питању био дик није јој било спаса...

Мондо 02.03.2024
Пацијенткиња је на пријему била у изузетно тешком општем стању. Након клиничког и ултразвучног прегледа пребацује се у јединицу интезивне неге Клинике за гинекологију и акушерство. Пацијенткиња је на пријему била у изузетно… »
Докторка открива узроке који су могли довести до смрти породиље из Лесковца (31)

Докторка открива узроке који су могли довести до смрти породиље из Лесковца (31)

Нова 02.03.2024
Породиља Д. Л. (31) која је преминула у Универзитетском клиничком центру Ниш, након што се два дана раније породила у Општој болници Лесковац, на жалост, једна је у низу жена које су у српским породилиштима, након царског реза… »

Вести дана »