Povezane vesti
Maja otkrila detalje aneline prošlosti: Bukti rat ljutih suparnica: "Sa muškarcima je bila zbog toga"
Blic 02.03.2024
Sukobi ljutih rivalki Maje Marinković i Aneli Ahmić sve su češći, a sada je starleta otkrila da je Ahmićeva ta koja namerno ulazi u rasprave sa njom. - Aneli je osoba koja želi raspravu sa mnom. Prva je mene vređala. Ja sam njemu rekla preko stola… »
Maja Marinković otkrila detalje aneline prošlosti! Bukti rat suparnica: Ona je rđava u duši, bila je s muškarcima zbog…
Kurir 02.03.2024
Sukobi ljutih rivalki Maje Marinković i Aneli Ahmić sve su češći, a sada je starleta otkrila da je Ahmićeva ta koja namerno ulazi u rasprave sa njom. - Aneli je osoba koja želi raspravu sa mnom. Prva je mene vređala. Ja sam njemu rekla preko stola… »
"Mrzi me, a divi mi se" Maja razapela Aneli i urnisala je pred svima, Janjuš se uhvatio za glavu: Rđava je u duši!
Kurir 02.03.2024
Maja Marinković tokom emisije "Pitanja novinara" otkrila je sve o čemu je dugo ćutala kada je u pitanju Aneli Ahmić i njihovo rivalstvo. - Aneli je osoba koja želi raspravu sa mnom. Prva je mene vređala. Ja sam njemu rekla preko stola da je ona prva… »
Vesti dana »
"Zločinačka naređenja": Hezbolah osudio Trampov predlog o preseljenju Palestinaca iz Gaze
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 6 satijoš 1 povezana