Повезане вести

Одувала је песмом "Рамонда" у финалу пзе и једна је од главних фаворита: Ево ко је Теиа Дора којом су сви хипнотисани (фото)

Одувала је песмом "Рамонда" у финалу пзе и једна је од главних фаворита: Ево ко је Теиа Дора којом су сви хипнотисани (фото)

Курир 02.03.2024
Певачица Теодора Павловска, познатија јавности као Теиа Дора наступила је вечерас у финалу на "Песми за Евровизију" где се представила песмом "Рамонда" и својим наступом све хипнотисала. Теиа Дора је први пут била у жижи… »
Ево како изгледа Теиа дорина мајка: Јасна је новинар и бави се влашком магијом, а њена ћерка је један од главних фаворита на…

Ево како изгледа Теиа дорина мајка: Јасна је новинар и бави се влашком магијом, а њена ћерка је један од главних фаворита на…

Курир 02.03.2024
Певачица Теодора Павловска, познатија као Теиа Дора, један је од највећих фаворита на такмичењу "Песма за Евровизију" и многи су убеђени да ће управо она представљати Србију у Малмеу ове године. О приватном животу ове певачице… »
"Жао ми је што је ја нисам отпевала" Сви се јеже кад чују овај хит, а мало ко зна да Теиа Дора стоји иза њега

"Жао ми је што је ја нисам отпевала" Сви се јеже кад чују овај хит, а мало ко зна да Теиа Дора стоји иза њега

Курир 02.03.2024
Теодора Павловска, познатија као Теиа Дора, тренутно је главни фаворит на избору Песме за Евровизију! Са нумером "Рамонда", заузела је прво место на кладионицама. Многи су се изненадили када су сазнали које је годиште девојка… »

Вести дана »