Повезане вести

Преломио сам кад сам видео шта држи у касети од кола: Овако је почела љубав Јоване и Жељка Јоксимовића

Преломио сам кад сам видео шта држи у касети од кола: Овако је почела љубав Јоване и Жељка Јоксимовића

Стори 02.03.2024
Беовизија 2007. године једна је од најгледанијих икада. Марија Шерифовић однела је победу нумером "Молитва", са којом је и победила на избору за песму Евровизије који је одржан у Хелсинкију и ово престижно музичко такмичење… »
(Не)успех Србије! По овоме ће нас Европа памтити: Лоши пласмани, инциденти и остали скандали! А она је највише заблистала

(Не)успех Србије! По овоме ће нас Европа памтити: Лоши пласмани, инциденти и остали скандали! А она је највише заблистала

Курир 02.03.2024
Евровизија изазива пажњу домаће јавности и један је од музичких фестивала који прати буквално цео свет, а ових дана главна тема у медијима је управо трка за Малме где ће се окупити представници свих земаља. Мало ко зна да је… »
Јована и Жељко Јоксимовић нису били први избор за Евровизију! Престижно такмичење у Србији требало да води други пар

Јована и Жељко Јоксимовић нису били први избор за Евровизију! Престижно такмичење у Србији требало да води други пар

Мондо 02.03.2024
Мало ко зна да је Евровизију у Београду требало да воде Ана Ивановић и Новак Ђоковић. Мало ко зна да је Евровизију у Београду требало да воде Ана Ивановић и Новак Ђоковић. Године 2007. избор за песму Евровизије одржан је у… »

Вести дана »