Povezane vesti
"Pobedića pesma za koju Srbija misli da je najbolja za našu zemlju" Lena Kovačević se pojavila na finalu "Beovizije 2024" u…
Blic 02.03.2024
Lena Kovačević takmiči se večeras u finalnoj večeri na “Pesmi za Evroviziju” numerom “Zovi me Lena”. Lena je sad pred sam početak velokog finala " Beovizije 2024", podelio svoje utiske i očekivanja: - Uvek imam tremu, iskreno, stvarno ne… »
"Roditelji su zaslužni za moje samopouzdanje" Džordži pred finale "Beovizije 2024" otkrio da li očekuje pobedu, a evo šta…
Blic 02.03.2024
Đorđe Ćulafić Džorži (28) takmiči se večeras u finalnoj večeri na “Pesmi za Evroviziju” numerom “Luna park”. Džordži je sad pred sam početak velokog finala " Beovizije 2024", podelio svoje utiske i očekivanja: - Uzbuđenje je veliko… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 5 satijoš 18 povezanih
Dan nakon postavljanja novogodišnje rasvete, Grad Novi Sad najavljuje da neće biti dočeka Nove godine
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih