Povezane vesti
"Pobedića pesma za koju Srbija misli da je najbolja za našu zemlju" Lena Kovačević se pojavila na finalu "Beovizije 2024" u…
Blic 02.03.2024
Lena Kovačević takmiči se večeras u finalnoj večeri na “Pesmi za Evroviziju” numerom “Zovi me Lena”. Lena je sad pred sam početak velokog finala " Beovizije 2024", podelio svoje utiske i očekivanja: - Uvek imam tremu, iskreno, stvarno ne razmišljam o… »
"Roditelji su zaslužni za moje samopouzdanje" Džordži pred finale "Beovizije 2024" otkrio da li očekuje pobedu, a evo šta kaže…
Blic 02.03.2024
Đorđe Ćulafić Džorži (28) takmiči se večeras u finalnoj večeri na “Pesmi za Evroviziju” numerom “Luna park”. Džordži je sad pred sam početak velokog finala " Beovizije 2024", podelio svoje utiske i očekivanja: - Uzbuđenje je veliko, jedva čekam da izađem… »
Vesti dana »

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 2 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 16 minutajoš 1 povezana

Pojavio se novi snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka Javnost u šoku, ovo nam je svima promaklo (video)
Alo pre 17 minutajoš 7 povezanih

Gori front, paklena noć za Ruse Napadnut centar za obuku Zaporoške nuklearne elektrane
Alo pre 37 minutajoš 6 povezanih