Повезане вести

Србију дигла на ноге, пораз прихватила достојанствено, а знате ли колико Бресквица има година?

Србију дигла на ноге, пораз прихватила достојанствено, а знате ли колико Бресквица има година?

Стори 03.03.2024
Била ја фаворит за победу на такмичењу "Песме за Евровизију 2024", али прво место однела је Теиа Дора. Анђела Игњатовић Бресквица , која се са песмом "Гнездо орлово" пласирала у финале, привукла је много пажње, а све занима… »
Сви је зову Бресквица, а ево како је добила надимак: Анђела открила зашто је одабрала баш ово уметничко име, за све је крива…

Сви је зову Бресквица, а ево како је добила надимак: Анђела открила зашто је одабрала баш ово уметничко име, за све је крива…

Блиц 03.03.2024
Синоћ је одржано финале "Песме за Евровизију 2024", а једна од фаворита за победу била је Анђела Игњатовић која се такмичила са песмом "Гнездо орлово". Млада певачица је годинама активна на музичкој сцени где је позната под… »
Слобу радановића Гепековали због "беовизије 2024": Испливала слика певача из аутомобила: "Фанови ми не дају да коментаришем…

Слобу радановића Гепековали због "беовизије 2024": Испливала слика певача из аутомобила: "Фанови ми не дају да коментаришем…

Блиц 02.03.2024
Слоба Радановић наставио је да се обрачунава са корисницима друштвених мрежа који су му жестоко замерили то што је пре неколико дана написао да не жели да Србију на Евровизији представљају мушкарци у хаљинама, те да ће бити… »
(Видео) "надам се победи": Бресквица након наступа у финалу "Беовизије 2024" признала да прижељкује одлазак у Малме…

(Видео) "надам се победи": Бресквица након наступа у финалу "Беовизије 2024" признала да прижељкује одлазак у Малме…

Блиц 02.03.2024
Анђела Игњатовић Бресквица извела је вечерас, у финалу "Песме за Евровизију 2024" нумеру "Гнездо орлово", која је, како је она већ више пута рекла, "пре свега патриотска". Бресквица је након наступа на " Беовизији 2024" открила… »

Вести дана »