Povezane vesti
"Veoma sam zadovoljna" Olivera Kovačević za Kurir nakon Teya Dorine pobede na Pesmi za Evroviziju, evo šta misli da je…
Kurir 03.03.2024
Nakon pobede Teya Dore, u rednica i supervizorka izbora " Pesme za Evroviziju" Olivera Kovačević rekla je da je pesma "Ramonda" bila među pet njenih favorita. - Mislim da su ipak nijanse neke odlučivale. Veoma sam zadovoljna, želim Teodori mnogo… »
Breskvica kao iz topa napustila RTS nakon Teya dorine pobede: Evo šta je radila za volanom pre nego što se odvezla u besnoj…
Kurir 03.03.2024
Anđela Ignjatović Breskvica, koja nije uspela da se izbori za predstavnika Srbije na Evroviziji, kao iz topa je nakon proglašenja pobednika izletela i napustila studio na Košutnjaku razočarana. 00:06 Besna Breskvica napustila u Košutnjak Breskvica… »
Vesti dana »
BLOG: „Dođi na Mostar ako imaš petlju“: Studenti od Palate pravde krenuli ka Gazeli
N1 Info pre 15 minutajoš 21 povezana
Uživo uzbuna u Los Anđelesu, dotok gasa mora hitno da se prekine! Javne službe uništavaju puteve, sve je više mrtvih, policija naoružana do zuba! (foto/video)
Kurir pre 15 minutajoš 24 povezane
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 5 satijoš 7 povezanih