Povezane vesti
Skupština grada Beograda nije konstituisana
RTK 03.03.2024
Skupština grada Beograda nije danas konstituisana, pošto je predsedavajući Toma Fila konstatovao da ponovo nema kvoruma i da je istekao rok za formiranje vlasti u glavnom gradu. U sali nije bilo odbornika ni vlasti ni opozicije. Ovo je bio treći pokušaj… »
Skupština grada Beograda nije konstituisana, Beograđani idu na nove izbore
IndeksOnline 03.03.2024
BEOGRAD – Skupština grada Beograda nije danas konstituisana, pošto je predsedavajući Toma Fila konstatovao da ponovo nema kvoruma i da je istekao rok za formiranje vlasti u glavnom gradu. Fila je na početku sednice rekao da nema kvoruma i da se nisu… »
Fila konstatovao da nisu ispunjeni uslovi za konstituisanje Skupštine Beograda, biće novi izbori
Radio sto plus 03.03.2024
“Konstatujem da u sali trenutno ne postoji kvorum za održavanje sednice i obaveštavam vas da se nakon izbora nisu ispunili uslovi propisani Zakonom o lokalnoj samoupravi za konstituisanje Skupštine grada. Ja vam se zavhaljujem i, znači, ono što sam rekao… »
Vesti dana »

Tramp najavio carine između 15 i 20 odsto za zemlje koje ne postignu sporazum sa SAD
Euronews pre 36 minutajoš 34 povezane

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 6 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 6 minutajoš 26 povezanih