Povezane vesti
Skupština grada Beograda nije konstituisana
RTK 03.03.2024
Skupština grada Beograda nije danas konstituisana, pošto je predsedavajući Toma Fila konstatovao da ponovo nema kvoruma i da je istekao rok za formiranje vlasti u glavnom gradu. U sali nije bilo odbornika ni vlasti ni opozicije. Ovo je bio treći… »
Skupština grada Beograda nije konstituisana, Beograđani idu na nove izbore
IndeksOnline 03.03.2024
BEOGRAD – Skupština grada Beograda nije danas konstituisana, pošto je predsedavajući Toma Fila konstatovao da ponovo nema kvoruma i da je istekao rok za formiranje vlasti u glavnom gradu. Fila je na početku sednice rekao da nema kvoruma i da se nisu… »
Fila konstatovao da nisu ispunjeni uslovi za konstituisanje Skupštine Beograda, biće novi izbori
Radio sto plus 03.03.2024
“Konstatujem da u sali trenutno ne postoji kvorum za održavanje sednice i obaveštavam vas da se nakon izbora nisu ispunili uslovi propisani Zakonom o lokalnoj samoupravi za konstituisanje Skupštine grada. Ja vam se zavhaljujem i, znači, ono što sam… »
Vesti dana »
Mesec dana posle tragedije u Novom Sadu: Vlast izbegava raspravu o nesreći, opozicija traži kažnjavanje odgovornih
Glas Amerike pre 5 satijoš 24 povezane
Izglasano poverenje gradonačelniku Milanu Đuriću, građani se razišli
RTS pre 45 minutajoš 81 povezana
Uživo državni udar u Južnoj Koreji!? Stigle prve reakcije iz Amerike i Rusije, a vojska poručuje: Vanredno stanje ostaje uprkos odluci parlamenta (foto/video)
Blic pre 20 minutajoš 45 povezanih
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih
"Biće oni motivisani, ali imamo i mi ambicije": Nikola Drinčić pred meč protiv "svog" Partizana, i to kao kormilar preporođenog Radničkog
Večernje novosti pre 2 satajoš 35 povezanih