Повезане вести
Блогери обишли цео свет, у Индији их дочекао пакао: „Мени су ставили нож на врат, њу је седам мушкараца силовало“
Нова 03.03.2024
Винсенте и Фернанда, блогери познати на друштвеним мрежама као Вуелта Ал Мундо Ен Мото (Око света мотоциклом), објавили су потресан видео из болнице у Индији у којем објашњавају да су били нападнути, опљачкани и да је Фернанду… »
"Ставили су ми нож на врат, седморица су је силовала": Пар блогера на путу око света доживео хорор, па потресне снимке поделио…
Блиц 03.03.2024
Пар блогера из Шпаније који је забележио своје путовање мотоциклима објавио је да су претрпели стравичан напад док су пролазили кроз Индију. Винсенте и Фернанда, познати на друштвеним мрежама као Вуелта Ал Мундо Ен Мото (Око… »
Седам мушкараца ме силовало, претукли су нас и опљачкали: Познати инсфлуенсери доживели пакао на путовању
Телеграф 03.03.2024
У видеима објављеним на Инстаграму, пар се појавио са отеченим, љубичастим модрицама на сваком свом лицу и почели су да плачу док су на шпанском језику описивали шта им се догодило. Идилично путовање у Индију претворило се у… »
Вести дана »
Самит ЕУ тражи отварање Ормуског мореуза и престанак напада на енергетику и водоснабдевање
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Како се у Крагујевцу припремају за митинг СНС-а у Београду: Све је исто к’о и раније, али и није…
Данас пре 6 сатијош 1 повезана