Povezane vesti
Blogeri obišli ceo svet, u Indiji ih dočekao pakao: „Meni su stavili nož na vrat, nju je sedam muškaraca silovalo“
Nova 03.03.2024
Vinsente i Fernanda, blogeri poznati na društvenim mrežama kao Vuelta Al Mundo En Moto (Oko sveta motociklom), objavili su potresan video iz bolnice u Indiji u kojem objašnjavaju da su bili napadnuti, opljačkani i da je Fernandu silovala grupa… »
"Stavili su mi nož na vrat, sedmorica su je silovala": Par blogera na putu oko sveta doživeo horor, pa potresne snimke…
Blic 03.03.2024
Par blogera iz Španije koji je zabeležio svoje putovanje motociklima objavio je da su pretrpeli stravičan napad dok su prolazili kroz Indiju. Vinsente i Fernanda, poznati na društvenim mrežama kao Vuelta Al Mundo En Moto (Oko sveta motociklom)… »
Sedam muškaraca me silovalo, pretukli su nas i opljačkali: Poznati insfluenseri doživeli pakao na putovanju
Telegraf 03.03.2024
U videima objavljenim na Instagramu, par se pojavio sa otečenim, ljubičastim modricama na svakom svom licu i počeli su da plaču dok su na španskom jeziku opisivali šta im se dogodilo. Idilično putovanje u Indiju pretvorilo se u noćnu moru za par… »
Vesti dana »
Protest Novi Sad: Mesec dana od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici, okupljeni bez incidenata prošli pored prostorija SNS (video)
Blic pre 33 minutajoš 23 povezane
Putin odobrio budžet Rusije koji predviđa povećanje od 25 odsto za vojsku
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Vučević u Trebinju: Srbija se, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom i povezivanjem
Beta pre 33 minutajoš 10 povezanih