Povezane vesti
Šok promena teodore Džehverović! Dugo je skrivala transformaciju a sada se pojavila slika koja je iznenadila sve (foto)
Kurir 03.03.2024
Teodora Džehverović vredno radi na pripremi novog albuma, a sada je sa saradnicima otputovala na Kipar kako bi tamo snimila spotove za nove pesme. Teodora se odatle javila fanovima, te je odlučila da im putem svog Instagram naloga odgovori na pitanja… »
(Foto) teodora Džehverović neprepoznatljiva: Pevačica napravila drastičnu promenu: "Nikad mi nije bila tamnija kosa"
Blic 03.03.2024
Teodora Džehverović vredno radi na pripremi novog albuma, a sada je sa saradnicima otputovala na Kipar kako bi tamo snimila spotove za nove pesme. Teodora se odatle javila fanovima, te je odlučila da im putem svog Instagram naloga odgovori na pitanja… »
Vesti dana »

Diplomatija crvenog dugmeta: Svi sastanci Putina i američkih predsednika
Danas pre 11 minutajoš 26 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 30 minutajoš 19 povezanih

Vučić naložio MUP-u Srbije da uputi hitnu pomoć Crnoj Gori zbog velikih požara, angažovan helikopter Kamov
Euronews pre 16 minutajoš 55 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 60 povezanih