Povezane vesti
Asad: Tramp će verovatno pobediti na izborima, ali su svi predsednici SAD slični
Blic 03.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp verovatno ce pobediti na predsedničkim izborima u novembru, ali je malo verovatno da ce se politika Vašington promeniti, pošto su "svi američki predsednici slični", izjavio je danas predsednik Sirije Bašar al Asad… »
"Svi američki predsednici su isti": Asad tvrdi da će Tramp pobediti na izborima, ali da to neće promeniti politiku SAD
Euronews 03.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp verovatno će pobediti na predsedničkim izborima u novembru, ali je malo verovatno da će se politika Vašington promeniti, pošto su "svi američki predsednici slični", izjavio je danas predsednik Sirije Bašar al Asad… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 37 povezanih
Zvezda stotkom pokorila Monako: Nakon produžetka došla do velike pobede u Kneževini!
Hot sport pre 9 minutajoš 40 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 49 minutajoš 58 povezanih