Povezane vesti
"Stalno zovem veru da vidim kako mi je sin": Marija Šerifović o majčinstvu: "Ako je on trebalo da se desi da se promenim…
Blic 03.03.2024
Marija Šerifović ne krije koliko joj se život promenio otkako jena svet došao njen prvenac Mario, a sada je pevačica progovorila o majčinstvu. -Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se… »
"Zovem vericu da vidim gde mi je sin!" Marija Šerifović otkrila kako se snašla u ulozi majke, pa pomenula Teja Doru
Kurir 03.03.2024
Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka, kada je na svet došao njen sin Mario. Pevačica je izbegavala da priča o njemu previše, ali je sada otkrila neke detalje o svom nasledniku. - Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo… »
Vesti dana »

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 2 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 49 povezanih