Повезане вести
ЕКСКЛУЗИВНА ИСПОВЕСТ „На психијатрији су ми хипнозом открили да сам био злостављан са пет година – то је узрок мог биполарног…
Нова 03.03.2024
Бојан Томовић се након осам година медијске илегале, у септембру прошле године, појавио у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића где је испричао најситније детаље своје болести са којом се бори пуних 12… »
„Емисија је завршила на трендинг листама у региону – а ја сам завршио на психијатрији“: Бојан Томовић открива како му се живот…
Нова 03.03.2024
Вечерас у 20 часова пратите ново издање емисије "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића. Црногорски певач Бојан Томовић је у септембру прошле године, после осам година медијске илегале, гостовао у емисији „ Исповест“… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 17 минутајош 31 повезана
Почела легализација објеката у Србији: Погледајте каква је процедура, шта вам је потребно од папира и колико ће вас све коштати
Нова пре 27 минутајош 90 повезаних
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 2 сатајош 39 повезаних