Povezane vesti
EKSKLUZIVNA ISPOVEST „Na psihijatriji su mi hipnozom otkrili da sam bio zlostavljan sa pet godina – to je uzrok mog bipolarnog…
Nova 03.03.2024
Bojan Tomović se nakon osam godina medijske ilegale, u septembru prošle godine, pojavio u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića gde je ispričao najsitnije detalje svoje bolesti sa kojom se bori punih 12 godina. Emisija je završila na… »
„Emisija je završila na trending listama u regionu – a ja sam završio na psihijatriji“: Bojan Tomović otkriva kako mu se život…
Nova 03.03.2024
Večeras u 20 časova pratite novo izdanje emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića. Crnogorski pevač Bojan Tomović je u septembru prošle godine, posle osam godina medijske ilegale, gostovao u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje… »
Vesti dana »
Netanjahu prozvao "moralne kukavice" koje napuštaju salu dok govori! "U Britaniji i Francuskoj Izrael optužuju za kolonijalizam, pa oni su izmislili taj termin“
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Prekinuta akcija "Student u svakom selu" u Republici Srpskoj, studenti iz Srbije otkazali posetu Banjaluci
N1 Info pre 21 minutajoš 21 povezana
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 16 minutajoš 39 povezanih
On je Srbin, ona je Grkinja, vole se uprkos daljini, slika sa Marakane obišla je Srbiju
Telegraf pre 41 minutajoš 41 povezana