Повезане вести

Вучић о новим изборима у престоници: "Трпели смо у Београду и Србији стравичне притиске"

Вучић о новим изборима у престоници: "Трпели смо у Београду и Србији стравичне притиске"

ЕурАцтив 04.03.2024
На састанку општинских и месних одбора градског одбора СНС-а у Шумицама, председник Александар Вучић истакао је да жели убедљиву победу напредњака на београдским изборима, да би град остао у добрим рукама и могао да се даље… »
Кампови за децу из дијаспоре овог лета очекују више од 10.000 малишана

Кампови за децу из дијаспоре овог лета очекују више од 10.000 малишана

РТВ 04.03.2024
ШАБАЦ - Министар без портфеља задужен са координацију активности и мера у области односа са дијаспором Ђорђе Милићевић изјавио је данас да се очекује да током овог лета у тематским летњим камповима за децу из дијаспоре, које ће… »
Вучић понудио да листа СНС за нове београдске изборе поново носи његово име

Вучић понудио да листа СНС за нове београдске изборе поново носи његово име

НИН 04.03.2024
Председник Србије Александар Вучић понудио је данас Српској напредној странци (СНС) да листа за нове београдске изборе поново носи његово име. "Ја, уколико ви будете хтели, спреман сам да вам помогнем. Уколико нисте… »
Србија је под великим притисцима, потребно национално окупљање! Аналитичари о новим градским изборима: Опозиција има три…

Србија је под великим притисцима, потребно национално окупљање! Аналитичари о новим градским изборима: Опозиција има три…

Курир 04.03.2024
У спортском центру "Шумице" јуче је одржан састанак општинских и месних одбора Градских одбора Срспке напредне странке поводом припреме за предстојеће београдске изборе. Председник Србије и члан СНС-а Александар Вучић позвао је… »
„Можете да додате и Бодирогу и Топалка, све ћемо да вас победимо“: Вучић се обратио на скупу СНС и замолио их да изађу у што…

„Можете да додате и Бодирогу и Топалка, све ћемо да вас победимо“: Вучић се обратио на скупу СНС и замолио их да изађу у што…

Данас 04.03.2024
Замолио сам руководство странке да размотри да изађу у што ширем фронту на изборе, да покажемо јединство, рекао је председник Србије Александар Вучић, након састанка Српске напредне странке (СНС). „Ми смо прошле године имали… »
Вучић упитао функционере СНС: Да се склоним са листе, колико би људи за вас гласало?

Вучић упитао функционере СНС: Да се склоним са листе, колико би људи за вас гласало?

Данас 03.03.2024
Председник Србије и члан Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да, за разлику од опозиције, СНС никада неће рушити Србију и – упутивши критику функционерима и припадницима СНС да само чекају „ташну… »
Брнабић: Листа на наредним изборима ће носити име „Александар Вучић“, а опозициона треба да се зове „Насиљем против Србије –…

Брнабић: Листа на наредним изборима ће носити име „Александар Вучић“, а опозициона треба да се зове „Насиљем против Србије –…

Данас 03.03.2024
Повереница београдског одбора Српске напредне странке Ана Брнабић поручила је данас да ће напредњаци победити и на наредним изборима. „Идемо на нове изборе, да победимо још једном, да победимо убедљивије него у децембру 2023“… »

Вести дана »