Повезане вести

Новосађанка прва приметила пожар и позвала ватрогасце Власник куће потресен сада сам остао без свега

Новосађанка прва приметила пожар и позвала ватрогасце Власник куће потресен сада сам остао без свега

Дневник 04.03.2024
Велики пожар у Новом Саду, у Улици Паје Марковића, који је синоћ захватио кућу, угашен је ноћас, али је кућа потпуно изгорела и штета је тотална. Власнику куће у Новом Саду недавно олуја однела кров, а сада је све нестало у… »
"Остао сам без свега": Власник коме је вечерас изгорела кућа у Новом Саду за пожар сазнао преко новина: Олуја му је недавно…

"Остао сам без свега": Власник коме је вечерас изгорела кућа у Новом Саду за пожар сазнао преко новина: Олуја му је недавно…

Блиц 04.03.2024
Велики пожар избио је вечерас у кући у Новом Саду иза Машинске и Грађевинске школе, пожар је локализован, али је кућа потпуно изгорела. Алекса, старији господин који је власник куће, на сву срећу у том моменту није био у кући. -… »
Од куће је остао гареж, рушевине и пепео: Угашен пожар у Новом Саду

Од куће је остао гареж, рушевине и пепео: Угашен пожар у Новом Саду

Телеграф 04.03.2024
Улица је и даље затворена за саобраћај. Велики пожар у Улици Паје Марковића у Новом Саду, угашен је после више од два сата борбе са ватром, а ватрогасци раде на догашивању. На терену је било шест ватрогасних возила и једно… »
"Остао сам без свега": Власнику куће у Новом Саду недавно олуја однела кров, а сада је све нестало у пожару

"Остао сам без свега": Власнику куће у Новом Саду недавно олуја однела кров, а сада је све нестало у пожару

Телеграф 04.03.2024
Власник је за пожар сазнао преко новина, а након тога звала га је и полиција. Велики пожар у Новом Саду је локализован, али је кућа потпуно изгорела. Наш репортер попричао је са Алексом, старијим господином који је власник куће… »

Вести дана »