Povezane vesti

Asmin ekskluzivno za kurir nakon svih intimnih detalja koje je Aneli otkrila javno: Želim samo da kažem da sam uživao u…

Asmin ekskluzivno za kurir nakon svih intimnih detalja koje je Aneli otkrila javno: Želim samo da kažem da sam uživao u…

Kurir 04.03.2024
Aneli Ahmić iznela je u rijalitiju " Elita" niz tvrdnji na račun svog bivšeg partnera Asmina Durdžića o kojima cela Srbija bruji. Naime, nakon poziva sa Sitom, Aneli je prošetala krug oko imanja sa Đedovićem, kom se i poverila o svemu. - Mene je… »
"Asmin Nori nije niko": Aneli dobila poziv sa sestrom, kada je saznala šta se dešava sa njenom ćerkicom ostala u šoku

"Asmin Nori nije niko": Aneli dobila poziv sa sestrom, kada je saznala šta se dešava sa njenom ćerkicom ostala u šoku

Blic 04.03.2024
Aneli Ahmić imala je sinoć poziv sa sestrom Sitom koja joj je otkrila šta se dešava sa njenom porodicom dok ona boravi u "Eliti". Ona je tom prilikom rekla Aneli kako se Asmin odrekao njihove zajedničke ćerke Nore. - Dobro je, ali smo svi pod… »
"Dopisivao se sa muškarcem, to je neki advokat gej...": Aneli otkrila Asminove mračne tajne - Priznala šta ju je sve terao…

"Dopisivao se sa muškarcem, to je neki advokat gej...": Aneli otkrila Asminove mračne tajne - Priznala šta ju je sve terao…

Blic 04.03.2024
Aneli Ahmić sinoć je dobila poziv sa sestrom Sitom koja joj je rekla da je svi podržavaju u vezi sa Janjušem, međutim da njih dvoje moraju da prestanu da se svađaju. Sita je pomenula i film za odrasle koji je Asmin navodno pustio u javnosti, te… »
"Dopisivao se sa muškarcem, to je neki advokat..." : Aneli otkrila Asminove mračne tajne i priznala na šta ju je sve terao

"Dopisivao se sa muškarcem, to je neki advokat..." : Aneli otkrila Asminove mračne tajne i priznala na šta ju je sve terao

Kurir 04.03.2024
Aneli Ahmić dobila je poziv sa sestrom Sitom koja joj je rekla da je svi podržavaju u vezi sa Janjušem, međutim da njih dvoje moraju da prestanu da se svađaju. Sita je pomenula i film za odrasle koji je Asmin navodno pustio u javnosti, te tražila od… »
"Asmin je na snimku za odrasle sa muškarcem, a ne sa mnom" Šok u Zadruzi, Aneli dobila poziv sa sestrom Sitom! SAD tek kreće…

"Asmin je na snimku za odrasle sa muškarcem, a ne sa mnom" Šok u Zadruzi, Aneli dobila poziv sa sestrom Sitom! SAD tek kreće…

Kurir 04.03.2024
Aneli Ahmić razgovarala je telefonom sa sestrom Sitom koja joj je rekla da je svi podržavaju u vezi sa Janjušem, međutim da njih dvoje moraju da prestanu da se svađaju. Sita je pomenula i film za odrasle koji je Asmin navodno pustio u javnosti, te… »
Ovaj poziv je promenio sve Produkcija Aneli saopštila konačnu odluku, tiče se njene sestre!

Ovaj poziv je promenio sve Produkcija Aneli saopštila konačnu odluku, tiče se njene sestre!

Alo 04.03.2024
Aneli dobila informacije od sestre. Veza učesnika Elite, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, već danima je na klimavim nogama. Drvo mudrosti je u toku noći pozvalo Aneli, te joj je tom prilikom saopštilo da će imati poziv sa svojom sestrom… »
"Terao me je da ga zadovoljavam igračkama za odrasle, našla sam mu poruke sa gej advokatom" Aneli šokirala priznanjem o…

"Terao me je da ga zadovoljavam igračkama za odrasle, našla sam mu poruke sa gej advokatom" Aneli šokirala priznanjem o…

Kurir 04.03.2024
U rijalitiju " Elita" održala se specijalna noćna emisija u okviru koje su pojedini takmičari dobili priliku da razgovaraju sa porodicom. Jedna od pomenutih je bila i Aneli Ahmić koja je desetak minuta bila na video-pozivu sa sestrom Sitom Ahmić… »
"Asmin je na snimku za odrasle sa muškarcem, a ne sa mnom": Šok u Zadruzi, Aneli dobila poziv sa sestrom Sitom: "Hoću to da…

"Asmin je na snimku za odrasle sa muškarcem, a ne sa mnom": Šok u Zadruzi, Aneli dobila poziv sa sestrom Sitom: "Hoću to da…

Blic 04.03.2024
Aneli Ahmić večeras se dobila poziv sa sestrom Sitom koja joj je rekla da je svi podržavaju u vezi sa Janjušem, međutim da njih dvoje moraju da prestanu da se svađaju. Sita je pomenula i film za odrasle koji je Asmin navodno pustio u javnosti, te… »

Vesti dana »