Повезане вести

Асмин ексклузивно за курир након свих интимних детаља које је Анели открила јавно: Желим само да кажем да сам уживао у…

Асмин ексклузивно за курир након свих интимних детаља које је Анели открила јавно: Желим само да кажем да сам уживао у…

Курир 04.03.2024
Анели Ахмић изнела је у ријалитију " Елита" низ тврдњи на рачун свог бившег партнера Асмина Дурџића о којима цела Србија бруји. Наиме, након позива са Ситом, Анели је прошетала круг око имања са Ђедовићем, ком се и поверила о… »
"Асмин Нори није нико": Анели добила позив са сестром, када је сазнала шта се дешава са њеном ћеркицом остала у шоку

"Асмин Нори није нико": Анели добила позив са сестром, када је сазнала шта се дешава са њеном ћеркицом остала у шоку

Блиц 04.03.2024
Анели Ахмић имала је синоћ позив са сестром Ситом која јој је открила шта се дешава са њеном породицом док она борави у "Елити". Она је том приликом рекла Анели како се Асмин одрекао њихове заједничке ћерке Норе. - Добро је… »
"Дописивао се са мушкарцем, то је неки адвокат..." : Анели открила Асминове мрачне тајне и признала на шта ју је све терао

"Дописивао се са мушкарцем, то је неки адвокат..." : Анели открила Асминове мрачне тајне и признала на шта ју је све терао

Курир 04.03.2024
Анели Ахмић добила је позив са сестром Ситом која јој је рекла да је сви подржавају у вези са Јањушем, међутим да њих двоје морају да престану да се свађају. Сита је поменула и филм за одрасле који је Асмин наводно пустио у… »
Овај позив је променио све Продукција Анели саопштила коначну одлуку, тиче се њене сестре!

Овај позив је променио све Продукција Анели саопштила коначну одлуку, тиче се њене сестре!

Ало 04.03.2024
Анели добила информације од сестре. Веза учесника Елите, Анели Ахмић и Марка Јањушевића Јањуша, већ данима је на климавим ногама. Дрво мудрости је у току ноћи позвало Анели, те јој је том приликом саопштило да ће имати позив са… »
"Терао ме је да га задовољавам играчкама за одрасле, нашла сам му поруке са геј адвокатом" Анели шокирала признањем о Асмину…

"Терао ме је да га задовољавам играчкама за одрасле, нашла сам му поруке са геј адвокатом" Анели шокирала признањем о Асмину…

Курир 04.03.2024
У ријалитију " Елита" одржала се специјална ноћна емисија у оквиру које су поједини такмичари добили прилику да разговарају са породицом. Једна од поменутих је била и Анели Ахмић која је десетак минута била на видео-позиву са… »
"Асмин је на снимку за одрасле са мушкарцем, а не са мном": Шок у Задрузи, Анели добила позив са сестром Ситом: "Хоћу то да…

"Асмин је на снимку за одрасле са мушкарцем, а не са мном": Шок у Задрузи, Анели добила позив са сестром Ситом: "Хоћу то да…

Блиц 04.03.2024
Анели Ахмић вечерас се добила позив са сестром Ситом која јој је рекла да је сви подржавају у вези са Јањушем, међутим да њих двоје морају да престану да се свађају. Сита је поменула и филм за одрасле који је Асмин наводно… »

Вести дана »